Αποχώρησε η Lisa Johansson από τους Draconian

21/11/2011 @ 12:33
Με μια ανακοίνωση από τη μπάντα και μια συμπληρωματική από την ίδια την τραγουδίστρια κοινοποιήθηκε η αποχώρηση της τελευταίας από τους Draconian.

Η Lisa Johansson υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από την αρχή της πορείας του και οι λόγοι είναι οικογενειακοί, καθώς θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο γιό της. Διαβάστε τις ανακοινώσεις παρακάτω:

«Με λύπη αναρτούμε αυτό το μήνυμα. Η Lisa από την εμφάνισή της στο demo των Draconian, "Dark Oceans We Cry", συνέχιζε να εντυπωσιάζει και να λιώνει χιλιάδες από καρδιές ανθρώπων κατά τη διάρκεια των χρόνων με τη συναισθηματική φωνή της. Η προσθήκη της Lisa ήταν αυτή που μάς βοήθησε να βρούμε το πολυπόθητο δισκογραφικό συμβόλαιο. Έχουμε επίγνωση του τι σημασία έχει για το συγκρότημά μας και την κληρονομιά που μας άφησε.

Είμαστε επιπλέον στεναχωρημένοι για όλους τους οπαδούς που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν αυτή τη σύνθεση των Draconian. Μια σύνθεση που έκανε τους Draconian αυτό που είναι σήμερα. Αυτά τα άσχημα νέα ωστόσο ΔΕΝ σημαίνουν το τέλος για εμάς. Η μπάντα είναι αποφασισμένη να μπει σε μια καινούργια εποχή δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Η παρουσία της Lisa με τους Draconian στην ένατη επέτειο του Metal Female Voices στο Βέλγιο ήταν η τελευταία της με το συγκρότημα. Είναι ένα αντάξιο τέλος μιας σχεδόν δεκαετούς πορείας και το ξεκίνημα κάτι νέου για τους Draconian.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στη φίλη μας Lisa Johansson για όλα τα χρόνια που δουλέψαμε παρέα. Της ευχόμαστε σε αυτή και την οικογένειά της ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
Παρακάτω διαβάστε το αποχαιρετιστήριο γράμμα της Lisa.»

Draconian

«Είναι δύσκολο για μένα να το γράψω αυτό. Είναι κάτι που σκεφτόμουν πολύ καιρό. Έχω τσακωθεί πολλές φορές με τον εαυτό μου και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα να αφήσω τους Draconian.

Γιατί; Ένας από τους λόγους είναι πως από τότε που απέκτησα τον γιό μου δε θέλω -για συναισθηματικούς λόγους- να φεύγω μακριά σε μεγάλα ταξίδια για συναυλίες. Μετράω τις ώρες μέχρι να γυρίσω. Ένας ακόμα λόγος είναι πως έχω απαιτητική δουλειά έξι μέρες την εβδομάδα και αυτό οδηγεί, σε συνδυασμό με το παιδί που έχω, να προσέχω σε δυσκολίες αναφορικά με το να βρω πάθος και ενέργεια στο βαθμό που θα ήθελα να έχω για τους Draconian.

Με βαριά καρδιά κάθομαι και το γράφω αυτό. Δε θα εγκαταλείψω ούτε τους οπαδούς, ούτε τα παιδιά στους Draconian, αλλά πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά μου. Δε θέλω δακρύβρεχτο αντίο από τα μέλη των Draconian. Θα συνεχίσω να τους συναντώ, αλλά είναι η σκέψη για εσάς που ακούτε τα τραγούδια μας και σας γνώρισα στις συναυλίες που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι να αφήσω. Σε όλους σας θέλω να πω Ευχαριστώ! Θα κουβαλάω όλες τις αναμνήσεις και θα σας έχω όλους πάντα στην καρδιά μου. Και ένα κομμάτι μου θα είναι πάντα "Η Lisa στους Draconian".»

Lisa Johansson
  • SHARE
  • TWEET