Ανακοινώθηκαν τα opening acts για τις συναυλίες των psych rockers Sonic Jesus στην Ελλάδα

Στις 23, 24 και 25 Μαΐου σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

07/04/2015 @ 15:45
Τις συναυλίες των Ιταλών psych rockers Sonic Jesus στην Ελλάδα θα συνοδεύσουν κάποια από τα σημαντικότερα καθιερωμένα και ανερχόμενα σχήματα του ήχου, στις τρεις συνολικά στάσεις της mini ελληνικής τους περιοδείας.

23.04.15 - Αθήνα - Sonic Jesus | Monovine | Cyanna Mercury
Περισσότερες πληροφορίες: Facebook event

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι ανερχόμενοι neo psych rockers Cyanna Mercury, που παρά το ότι αποτελούν έναν νεοσύστατο σχήμα, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με το ντεμπούτο EP τους, "Dirty Things", ενώ η κυκλοφορία του full length άλμπουμ τους αναμένεται μέσα στο 2015. Αμέσως μετά και πριν την εμφάνιση των Ιταλών, στη σκηνή θα ανέβει το εκρηκτικό trio των Monovine, που έχει προσφάτως επανεκκινήσει τις grunge / punk μηχανές του και με ανανεωμένο line-up ετοιμάζει την νέα του δισκογραφική κυκλοφορία που θα έρθει να διαδεχτεί το "Swallow" του 2014.

24.04.15 - Λάρισα - Sonic Jesus | Screaming Dead Balloons
Περισσότερες πληροφορίες: Facebook event

Τη συναυλία της Λάρισας θα ανοίξει το noise psychedelic trio των Screaming Dead Balloons που βρίσκεται προ των πυλών της κυκλοφορίας του ντεμπούτο 10" EP του, υπό τον τίτλο "Banana Blue".

25.04.15 - Θεσσαλονίκη - Sonic Jesus | Jane Doe | Nellcotes
Περισσότερες πληροφορίες: Facebook event

Τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι psych / noise / kraut / shoegaze rockers Nellcotes και αμέσως μετά στη σκηνή θα ανέβουν οι indie alternative rockers Jane Doe, που έχουν παρουσιάσει ιδιαίτερη δισκογραφική και συναυλιακή συνέπεια στα 8 χρόνια της ύπαρξής τους, έχοντας κυκλοφορήσει τρία πολυσυζητημένα full length άλμπουμ, ένα EP, έχοντας συμμετάσχει σε ανεξάρτητες συλλογές αλλά κι έχοντας ανέβει στα σημαντικότερα εγχώρια live stages.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET