A unique presentation of metal music scene

21/11/2003 @ 09:31
Το Project Frost - μια ομάδα ανθρώπων που ευτύχησε να γνωρίσει το μεταλλικό ιδίωμα από την γένεση του, το οποίο με τον καιρό αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής τους ζωής - παρουσιάζει στον πολύ όμορφο χώρο της μουσικής σκηνής “Στον Αέρα“ (κεντρική πλατειά Πετρούπολης), A unique presentation of metal music scene, μια μοναδική παρουσίαση της μεταλλικής, κυρίως, μουσικής σκηνής. Την Τετάρτη 26 Νοέμβριου και κάθε Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 02:00 π.μ. Κάθε Τετάρτη λοιπόν οι φίλοι του ακραίου και μη ήχου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις καλύτερες στιγμές της πιο ενδιαφέρουσας ίσως μουσικής του κόσμου. Πιο κάτω αναφέρονται ορισμένα είδη χαρακτηριστικά της μουσικής αυτής, καθώς και κάποιες μπάντες αντιπροσωπευτικές του εκάστοτε είδους.

ROCK – DIRE STRAITS / DEEP PURPLE / RAINBOW
PROGRESSIVE – DREAM THEATER / PAIN OF SALVATION /FATES WARNING
GOTHIC METAL – TO DIE FOR / THE GATHERING / WITHIN TEMPTATION
ATMOSPHERIC BLACK METAL – DIMMU BORGIR / CATAMENIA / SAMAEL
ATMOSPHERIC DEATH METAL – CREMATORY / SATURNUS / SEPTIC FLESH
HEAVY – POWER METAL – BLACK SABBATH / JUDAS PRIEST / EDGUY
STONER – DOOM METAL – CANDLEMASS / SPIRITUAL BEGGARS /
CORROSION OF CONFORMITY
NU-ALTERNATIVE METAL – STAMPIN' GROUND / RAMMSTEIN / FEAR FACTORY
BLACK METAL – HORNA / MARDUK / DARKTHRONE
THRASH METAL – SLAYER / KREATOR / MEGADETH
DEATH METAL – DEATH / MORBID ANGEL / SUFFOCATION
SWEDISH DEATH METAL – IN FLAMES / ENTOMBED / GRAVE

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη γιορτή της μουσικής θα έχει και το κοινό καθώς οι αγαπημένες του προτιμήσεις θα συγκεντρώνονται και θα προσαρμόζονται στις επιλογές της επόμενης εβδομάδας.
Επίσης σημαντικά δώρα (cds, t-shirts, προσκλήσεις για συναυλίες κ.α) θα προσφέρονται σε τυχερούς οι οποίοι θα προκύπτουν από κλήρωση που θα γίνεται κατά την διάρκεια της κάθε βραδιάς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα αυτό θα περιλαμβάνονται και κομμάτια από επικείμενες κυκλοφορίες, ενώ ανά διαστήματα θα πραγματοποιούνται αφιερώματα σε κάθε είδος ξεχωριστά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  • SHARE
  • TWEET