Death και Control Denied στην Relapse Records

12/05/2010 @ 04:41
Η εταιρεία Relapse Records ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Perseverance Holdings Ltd. και την οικογένεια Schuldiner, ώστε να επανεκδώσει τον κατάλογο του Chuck Schuldiner και των συγκροτημάτων του, Death, Control Denied και Mantas.



Οι ψηφιακές επανακυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν τους δίσκους των Death, "Scream Bloody Gore", "Leprosy", "Spiritual Healing", "Human", "Individual Thought Patterns" και "The Sound Of Perseverance", και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Επίσης, η Relapse θα επανεκδώσει, προς το τέλος της χρονιάς, το "The Fragile Art Of Existence" των Control Denied, με bonus υλικό και εκτεταμένο artwork, καθώς και την πρώτη επίσημη συλλογή των Mantas, της πρώτης μπάντας του Schuldiner.

Επίσης, μέσα στα σχέδια της εταιρείας είναι η ολοκλήρωση και επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου και τελευταίου άλμπουμ των Control Denied, "When Man And Machine Collide". Ηχογραφημένο εδώ και δέκα χρόνια στο στούντιο Morrisound, με παραγωγό τον Jim Morris, το άλμπουμ παραμένει ανολοκλήρωτο μετά τον θάνατο του Schuldiner το 2001.

Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι ο Δεκέμβριος του 2010.
  • SHARE
  • TWEET