O Matt Bellamy των Muse διασκευάζει Simon & Garfunkel

Δίνει με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα ενότητας εν μέσω πανδημίας

23/09/2020 @ 11:02

Ο frontman των Muse, Matt Bellamy, τελευταία κυκλοφορεί αρκετή μουσική υπό το όνομά του και όχι του συγκροτήματος με το οποίο τον γνωρίσαμε, όπως τα "Pray" και "Tomorrow's World".

Πιο πρόσφατα, ο Βρετανός μουσικός έδωσε στη δημοσιότητα μια ακουστική διασκευή στο "Bridge Over Troubled Water" των Simon & Garfunkel.

Ο ίδιος ο Bellamy δήλωσε για την επιλογή του κομματιού: «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, και ταιριαστό για μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να προσεγγίσουμε και να είμαστε εκεί για τους φίλους μας αυτή τη στιγμή».

Αν και συμμετέχει, επίσης, στους Jaded Hearts Club, ένα συγκρότημα διασκευών σε Beatles μαζί με τους Miles Kane (Last Shadow Puppets), Graham Coxon (Blur) και Nic Cester (Jet), ο ίδιος δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει σόλο δίσκο, αν και δεν αποκλείει το να συνεχίσει την δημοσίευση προσωπικού του υλικού στο διαδίκτυο.

Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος δίσκος των Muse, "Simulation Theory" κυκλοφόρησε το 2017, ενώ ο προκάτοχός του, "Drones" βρέθηκε στα 100 καλύτερα alternative album των '10s  και η συναυλία τους στην Πλατεία Νερού το 2016 στις 10 καλύτερες της περασμένης δεκαετίας σύμφωνα με το Rocking.

Ακούστε το "Bridge Over Troubled Water" από τον Matt Bellamy εδώ

  • SHARE
  • TWEET