Προσωπικό δίσκο σκοπεύει να κυκλοφορήσει ο Michael Kiske

Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε συνθετικά στο "Helloween"

30/06/2021 @ 13:15

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο καναδικό μέσο "The Metal Voice", ο Michael Kiske ερωτήθηκε γιατί δεν συμμετείχε συνθετικά στην ομώνυμη δισκογραφική επιστροφή των Helloween.

Ο τραγουδιστής, στην απάντησή του, αποκάλυψε πως επικεντρώνει την δημιουργικότητα του σε ένα επικείμενο ακουστικό άλμπουμ το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει:

«Δεν ήθελα να εμπλακώ αυτή τη φορά. Δημιουργικά επικεντρώνομαι στην σύνθεση ενός προσωπικού ακουστικού δίσκου.

Όσον αφορά τους Helloween, έχω συνθέσει μερικά επιτυχημένα κομμάτια, το ξέρω, αλλά πέρα από εμένα, στο συγκρότημα υπάρχουν και οι Kai, Michael, Andi και Sascha, που συνθέτουν κατά βάση. Τα τραγούδια που ουσιαστικά όρισαν τον ήχο των Helloween είναι δικά τους. Από τη στιγμή που υπάρχουν έξι άτομα ικανά να συνθέσουν, θεωρώ πως είναι υπεραρκετά, ίσως συνδράμω σε κάποια μελλοντική μας κυκλοφορία.

Νομίζω πως έχει να κάνει και με τον επικεφαλής της Nuclear Blast. Του αρέσει πάρα πολύ ο προσωπικός μου δίσκος. Είναι μεγάλος οπαδός, κάτι που είναι υπέροχο. Του είπα τις προθέσεις μου και μου απάντησε πως θα ήθελε να το κυκλοφορήσουμε την επόμενη χρονιά.

Έχω έτοιμο το υλικό. Θα είναι 50-50 ο δίσκος. Θα περιέχει μερικές δικές μου συνθέσεις, όλες ακουστικές, ενώ θα ηχογραφήσω και μερικά αγαπημένα μου τραγούδια, εκτός metal όμως. Πρόκειται για κομμάτια από μπάντες που εκτιμώ, ακόμη και από τα '70ς».

Σημειώνεται πως το "Helloween" την προηγούμενη εβδομάδα σκαρφάλωσε στην κορυφή των γερμανικών μουσικών charts.

  • SHARE
  • TWEET