H Chelsea Wolfe διασκευάζει το "In Heaven" από το "Eraserhead" του David Lynch

Δείτε το video της ιδιαίτερης εκδοχής της καλλιτέχνιδας στο ατμοσφαιρικό κομμάτι

26/10/2020 @ 11:50

Η Chelsea Wolfe έδωσε στη δημοσιότητα την δική της εκδοχή για το κομμάτι "In Heaven", που είναι επίσης γνωστό ως "Lady in The Radiator Song".

Το συγκεκριμένο τραγούδι, είναι μια σύνθεση του Peter Ives, σε στίχους του γνωστού σκηνοθέτη David Lynch, το οποίο εμφανίστηκε στο κλασικό φιλμ "Eraserhead" (1977) και στο μετέπειτα άλμπουμ με το soundtrack της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1982.

Πρόκειται για ένα πολυδιασκευασμένο κομμάτι, με καλλιτέχνες όπως οι Bauhaus, οι Devo, οι Pixies οι Tuxedomoon και η Zola Zesus να το έχουν αναπροσαρμόσει είτε σε ζωντανές είτε σε στουντιακές εκτελέσεις ανά τα χρόνια.

Η Chelsea Wolfe, στην δική της ατμοσφαιρική εκδοχή, που μπορείτε να δείτε το video clip της εδώ, που αν και πιστή στην αυθεντική, περιλαμβάνει ηλεκτρική κιθάρα και ένα ελαφρώς ταχύτερο tempo.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος της Chelsea Wolfe ήταν το περσινό "Birth Of Violence" ενώ η επιστροφή του "Twin Peaks" του μεγάλου σκηνοθέτη αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως σειρά της δεκαετίας.

Δείτε επίσης:

Οι προσωπικότητες των '10s: Chelsea Wolfe

Chelsea Wolfe: «Η επαφή με τον κόσμο, φέρνει τη μουσική σε άλλο επίπεδο»

"Dark Knights: Death Metal": Ακούστε τη Chelsea Wolfe να δανείζει τη φωνή της στη Wonder Woman

«7»: David Lynch

Οι Converge δουλεύουν με μέλη των Cave In, Chelsea Wolfe για το πρώτο άλμπουμ των… Blood Moon

  • SHARE
  • TWEET