"Dark Knights: Death Metal": Ακούστε τη Chelsea Wolfe να δανείζει τη φωνή της στη Wonder Woman

Ο Andy Biersack των Black Veil Brides αναλαμβάνει τον ρόλο του Batman, Dave Lombardo και Zakk Wylde συνεισφέρουν στο soundtrack

15/09/2020 @ 11:24

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο μέρος του επίσημου soundtrack του "Dark Knights: Death Metal", μιας νέας crossover επταμερούς σειράς κόμικς από τη DC.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η παραγωγή της Loma Vista και του Tyler Bates, θα περιλαμβάνει πλήθος επώνυμων καλεσμένων, με τον Marilyn Manson να ακούγεται στο trailer της κυκλοφορίας.

Στο πρώτο video, που μπορείτε να δείτε εδώ, κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ονόματα που θα είναι προσκεκλημένα στο εγχείρημα.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τον Andy Biersack των Black Veil Brides στο ρόλο του Batman, ενώ η Chelsea Wolfe δανείζει τη φωνή της στη Wonder Woman.

Στην ενορχήστρωση συμμετέχουν ο Dave Lombardo στα τύμπανα και ο Zakk Wylde στη κιθάρα, ενώ ακούγεται και απόσπασμα από το "Skull with a Forked Tongue" των Carach Angren, παρμένο από το φετινό άλμπουμ της μπάντας, "Franckensteina Strataemontanus".

Το tracklist του soundtrack, όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του, είναι προς το παρόν άγνωστα, θα περιλαμβάνει όμως ένα νέο τραγούδι των Rise Against, ονόματι "Broken Dreams, Inc.", από το οποίο μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα.

  • SHARE
  • TWEET