Τίτλοι τέλους για τους Black Peaks

Το progressive rock σχήμα ανακοίνωσε την διάλυσή του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

26/07/2021 @ 14:40

Οι Black Peaks με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν τη διάλυσή τους.

Το ανερχόμενο progressive rock σχήμα από το Brighton, έριξε τίτλους τέλους έπειτα από μια πορεία δέκα χρόνων, ξεκαθαρίζοντας, στη δήλωση που μπορείτε να δείτε παρακάτω, πως το τελευταίο δίαστημα βρέθηκε αντιμέτωπο δύσκολες καταστάσεις στο εσωτερικό του, οι οποίες έφτασαν σε ένα απροχώρητο και μη αναστρέψιμο σημείο:

«H ώρα για να κλείσει το κεφάλαιο των Black Peaks έφτασε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για να τις ξεπεράσουμε. Δυστυχώς, φτάσαμε σε ένα σημείο όπου θεωρούμε πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τρόπο υγιή για εμάς.

Ευχαριστούμε εσάς, τους οπαδούς μας και την οικογένειά μας, που αποτελέσατε το καλύτερο υποστηρικτικό δίκτυο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Πετύχαμε πράγματα που δεν πιστεύαμε πως θα ήταν δυνατά όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι».

Οι Black Peaks δημιουργήθηκαν το 2012, κυκλοφορώντας το ντεμπούτο EP τους, "Closer To the Sun", δύο χρόνια αργότερα. Η σημαντικότερη στιγμή στην πορεία της μπάντας ήρθε το 2016 και με την κυκλοφορία του εκπληκτικού "Statues", με πιο πρόσφατο δίσκο το ποιοτικό προ τριετίας "All That Divides".

  • SHARE
  • TWEET