Ένοχος για επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του ο Tom Meighan

Χθες ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τους Kasabian

07/07/2020 @ 15:01

Σε 200 ώρες εργασίας αμισθί καταδικάστηκε ο Tom Meighan σήμερα, έπειτα από παραδοχή ενοχής για επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του, Vikki Ager το απόγευμα της 9ης Απριλίου.

Μια μέρα έπειτα από την αποχώρησή του από τους Kasabian με σκοπό την επίλυση προσωπικών του προβλημάτων, o Meighan παρουσιάστηκε στο Ειρηνοδικείο του Leicester για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, καταγράφηκε το γεγονός πως ένα παιδί ήταν μάρτυρας του περιστατικού και είχε καλέσει τις αρμόδιες αρχές για να καταγγείλει «ενδοοικογενειακή βία». Κατά την κλήση, ακούγονταν οι φωνές της Ager που ζητούσε από τον Meighan να φύγει μακριά της.

Ο κατήγορος δήλωσε πως η αστυνομία, καταγράφοντας το συμβάν είχε περιγράψει την Ager ως «εμφανώς ταλαιπωρημένη» και τον Meighan «επιθετικό και μη συνεργάσιμο».

Η Vikki Ager υπέφερε από σημάδια και μώλωπες σε όλο της το σώμα, επιβεβαιώνοντας πως είναι αποτέλεσμα επίθεσης εις βάρος της.

Οι κατηγορίες ανέφεραν πως ο Meighan «φαινόταν πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών» κατά την επίθεση.

Η ποινή που του επιβλήθηκε δεν περιλαμβάνει περιοριστικούς όρους, αλλά περιλαμβάνει επίσης την ολοκλήρωση ενός πενταήμερου προγράμματος απεξάρτησης και την καταβολή αποζημίωσης στο θύμα.

Ο Meighan αρχικά είχε αρνηθεί το συμβάν, όμως εν τέλει, δήλωσε πως «απολογείται ειλικρινά προς όλους όσους απογοήτευσε με την συμπεριφορά του και πως θα φροντίσει να αντιμετωπίσει την επιθετική του συμπεριφορά».

  • SHARE
  • TWEET