Νέα singles από Slash, Kasabian, Beth Gibbons, κ.ά.

Καινούρια μουσική επίσης και από τους High On Fire και Ulcerate

12/04/2024 @ 14:45

Ο Slash έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα μέσα από τον επερχόμενο δίσκο διασκευών του, "Orgy Of The Damned".

Πρόκειται για την εξαιρετική απόδοση του "Oh Well" των Fleedwood Mac, στην οποία συμμετέχει ο Chris Stapleton. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, που διαδέχεται τη διασκευή του "Killing Floor" του Howlin' Wolf με τη συμμετοχή του Brian Johnson.


Οι Kasabian, που το καλοκαίρι αναμένονται να επιστρέψουν στη χώρα μας στα πλαίσια του Lalibela Music Festival, αποκάλυψαν ένα ακόμη δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο "Happenings".

Το "Coming Back To Me Good" αποτελεί το πιο πρόσφατο δείγμα γραφής του κορυφαίου alternative σχήματος και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.


H εμβληματική Beth Gibbons των Portishead θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα την πρώτη τον πρώτο προσωπικό της δίσκο που θα ονομάζεται "Lives Outgrown" και αποκάλυψε ένα ακόμη κομμάτι μέσα από αυτό.

Συγκεκριμένα, η μουσικός έδωσε στη δημοσιότητα το "Reaching Out", που όπως και το δημοσιευμένο "Floating Of The Moment", θα περιέχεται στο πολυαναμενόμενο  ντεμπούτο της. Μπορείτε να ακούσετε το νέο single εδώ.


Σε πιο σκληρά ηχητικά μονοπάτια, οι High On Fire κυκλοφόρησαν το ομότιτλο single μέσα από τη δισκογραφική τους επιστροφή, ονόματι "Cometh The Storm". Το εν λόγω κομμάτι, διαδέχεται το "Burning Down" ως προπομπός του προ εξαετίας "Electric Messiah".


Τέλος, οι Νεοζηλανδοί black/death metallers Ulcerate κυκλοφόρησαν το δεύτερο δείγμα μέσα από το διάδοχο του προ τετραετίας "Stare Into Death And Be Still", ενός από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020 σύμφωνα με τη συντακτική μας ομάδα.

Πρόκειται για το καταιγιστικό "To Flow Through Ashen Hearts", που όπως και το ήδη δημοσιευμένο "The Dawn Is Hollow", θα περιέχεται στο πολυαναμενόμενο "Cut The Throat Of God".

Μπορείτε να ακούσετε το single στον εξής σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET