Το κινηματογραφικό νέο της εβδομάδας: Νέο trailer για το "Guardians Of The Galaxy"

In Star-Lord we trust

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 19/06/2014 @ 11:10
Στα πλαίσια της υπερηρωικής κατάκτησης της μεγάλης οθόνης από τη Marvel -και αφού μας πήραν ήδη τα μυαλά με τα φανταστικά "Captain America" και "Days Of Future Past" (ναι, Fox είναι, το ξέρω)- σε λίγους μήνες αναμένουμε τους "Guardians Of The Galaxy" να μας εισάγουν στον ευρύτερο -και λιγότερο διαδεδομένο- κόσμο της Marvel.

Ήδη από τα teaser και το πρώτο trailer που έχουν προβληθεί, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει κατακόρυφα, καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι μία ταινία «υπερηρώων» που θα παίρνει τον εαυτό της πολύ λιγότερο στα σοβαρά και θα είναι μία κλασική, action-packed underdog story με μπολικό χαβαλέ. Σ' αυτό εννοείται πως βοηθάνε τόσο οι ίδιοι οι Guardians και η χημεία μεταξύ των πολυποίκιλων χαρακτήρων τους, αλλά και το cast που τους υποδύεται, αφού ήρθε επιτέλους η ώρα του Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord) να λάμψει και στη μεγάλη οθόνη, καθώς τα τελευταία έξι χρόνια μας έχει και λυνόμαστε στην μικρή, με τον ρόλο του ως Andy Dwyer στο "Parks & Recreation".

Είναι φανερό πως και ο Rocket Raccoon (τυχαία γράφω εγώ αυτό το κείμενο;) -στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο αξιολογότατος Bradley Cooper- θα είναι από τα μεγάλα highlight της ταινίας που σίγουρα θα βασιστεί πολύ στις δυναμικές μεταξύ των Guardians. Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη προσμονή την ιδιαίτερη προσπάθεια αυτή της Marvel, καθώς είναι η πρώτη φορά -από τότε που έχει σαρώσει τα πάντα- που προσπαθεί να κάνει κάτι με με ήρωες / χαρακτήρες που δεν βρίσκονται ακριβώς στο προσκήνιο του μέσου μοντέρνου νέρντουλα (a.k.a. μη-νέρντουλα) αλλά μάλλον παίζουν στις σκιές.

Τέλος να πω ένα μεγάλο μπουυυ στο γεγονός πως η ελληνική πρεμιέρα (σύμφωνα με το IMDB) έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβριου, πάνω από έναν μήνα μετά το UK για παράδειγμα...

Trailer
  • SHARE
  • TWEET