Ο Rob Halford εξομολογείται την ερωτική του έλξη για τους Αμερικανούς πεζοναύτες

Ο τραγουδιστής των Judas Priest εξυμνεί, επίσης, τις αξίες που συνήθως έχουν οι στρατιωτικοί

28/10/2015 @ 15:16
Ο Rob Halford είναι ένας από τους πλέον διάσημους ανοικτά ομοφυλόφιλους τραγουδιστές, αυτό είναι γνωστό. Αν αναρωτιέστε τι είδους άντρες αρέσουν, συνήθως, στον Metal God, την απάντηση έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο OC Weekly.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα τι είναι αυτό που του αρέσει στους πεζοναύτες, απάντησε τα εξής, δίχως να κρύψει τα λόγια του:

«Θεέ μου, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο. Υπάρχουν δύο όψεις σε αυτήν την ερώτηση για μένα.

Η μία από αυτές στηρίζεται σε όλα όσα εκπροσωπούν οι στρατιωτικοί, που συνοψίζονται στο απλό γεγονός πως μας προστατεύουν σε τούτον τον δύσκολο κόσμο. Είναι, επίσης, η ιδιοσυγκρασία του στρατού και του στρατιωτικού, η οποία συμπεριλαμβάνει αξίες που σημαίνουν πολλά για μένα ως άτομο, δηλαδή να πιστεύεις σε ένα σκοπό. Αυτά ισχύουν για έναν Αμερικανό πεζοναύτη, ναυτικό, «πρασινοσκούφη»...

Υπάρχει κάτι πολύ έντονο, προσωπικό και βαθύ σχετικά με την προσήλωση, την πειθαρχία και την αφοσίωση, την οποία θαυμάζω στην υπηρεσία τους. Αυτό δεν ισχύει μόνο στην Αμερική, αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

Κάπου εδώ θα σταματήσω για να συνεχίσω σε μια διαφορετική κατεύθυνση και να σου πω πως ως gay, οι Αμερικανοί πεζοναύτες με ελκύουν πάρα πολύ. Υπάρχει κάτι πολύ αισθησιακό στο συγκεκριμένο σώμα του στρατού. Αυτό είναι φοβερό, γιατί δεν ξέρω πού πάει το μυαλό μου... Το ότι τώρα πια μπορούν οι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες να υπηρετήσουν ανοιχτά την πατρίδα τους είναι ένα υπέροχο πράγμα.»
  • SHARE
  • TWEET