«Ίσως ο Gary Moore να ήταν ακόμη ζωντανός»

Ο κιθαρίστας των Asking Alexandria αποκάλυψε μια αρκετά παράξενη ιστορία

23/06/2020 @ 21:09

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του New Jersey 105.5 WDHA, στα πλαίσια της σειράς Reconnect With Rockers, ο κιθαρίστας των Asking Alexandria, Ben Bruce, αποκάλυψε μια αρκετά παράξενη ιστορία που σχετίζεται, τουλάχιστον έμμεσα με τον θάνατο του θρυλικού Gary Moore.

«Ήμασταν στην Ισπανία νομίζω, και μόλις είχαμε δώσει μια συναυλία» αναφέρει ο Bruce και συνεχίζει:

«Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μας είπαν ότι ο Gary Moore έμενε στο δίπλα. Και λέω Θεέ μου, ο Gary Moore! Όλοι μου έλεγαν να πάνω να τον βρω. Εγώ τους έλεγα τί, να πάω και να ζητήσω το κλειδί του δωματίου του; Είμαι εδώ για τον κύριο Moore; Είπα όχι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι βλακώδες. Και έμεινα άγρυπνος όλη τη νύχτα, σκεπτόμενος ότι είναι ακριβώς δίπλα.

Όταν φύγαμε την επόμενη μέρα, δεν σκέφτηκα τίποτα περισσότερο. Αργότερα ανακάλυψα ότι προφανώς εκείνη ήταν η νύχτα που πέθανε. Και πάντα σκέφτομαι τί θα είχε γίνει αν είχα χτύπησει την πόρτα του. Ίσως ο Gary Moore να ήταν ακόμη ζωντανός. Είναι ένα παράξενο πράγμα που στριφογυρνάει πάντα στο μυαλό μου. Θέλω να πω, ποτέ δεν ξέρεις, σωστά; Είναι το φαινόμενο της πεταλούδας που λένε. Αν ίσως είχα χτυπήσει την πόρτα του...»

  • SHARE
  • TWEET