Rob Halford: «O Glenn Tipton συμμετέχει ακόμη ενεργά στους Judas Priest»

Ο frontman αποκάλυψε επίσης πως ο Andy Sneap θα συνεχίσει να περιοδεύει με το συγκρότημα

01/07/2021 @ 11:51

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Metal Pilgrim, o Rob Halford επιβεβαίωσε πως ο Glenn Tipton παραμένει ένα σημαντικό μέλος των Judas Priest.

Συγκεκριμένα, ο frontman του θρυλικού σχήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«O Glenn συμμετέχει ακόμη ενεργά στους Judas Priest, εκατό τοις εκατό. Προφανώς παίζει κιθάρα διαφορετικά πλέον επειδή του συμβαίνει αυτό το πράγμα στη ζωή του, η νόσος του Parkinson, την οποία πολεμά καθημερινά. Δεν το άφησε όμως ποτέ να τον ρίξει. Είναι ακόμη ικανός να συνθέσει τραγούδια με έναν τρόπο που επιτρέπει την συνεισφορά του να είναι όσο πολύτιμη ήταν πάντα».

Ο Halford επεσήμανε επίσης πως ο επόμενος δίσκος του συγκροτήματος θα περιέχει ιδέες του Tipton:

«Διαμορφώνει τις δικές του ιδέες και ο Richie βρίσκεται στο Nashville κάνοντας το ίδιο πράγμα. Θα συναντηθούμε όλοι σύντομα. Θα βρεθούμε στο στούντιο, θα ακούσουμε τις ιδέες όλων, καθώς και όσα έχουμε ήδη έτοιμα. Θα είναι μια υπέροχη μέρα αυτή. Θα μας πάρει λίγο καιρό μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας».

Όσον αφορά τις επικείμενες περιοδείες, ο τραγουδιστής εξήγησε πως «ο Andy Sneap θα συνεχίσει να περιοδεύει, πάντα υπό τις ευλογίες του Glenn», όπως ανέφερε. Επιπρόσθετα, ο Halford εξέφρασε την πεποίθησή του πως δεν αποκλείεται ο Tipton να πραγματοποιήσει περιστασιακές εμφανίσεις σε επιλεγμένους σταθμούς της περιοδείας.

Δείτε επίσης:

Νέα ημερομηνία για τους Judas Priest στο Release Athens Festival

O Glenn Tipton παραχωρεί δικαιώματα της δισκογραφίας των Judas Priest

Rob Halford: «Γιατί έφυγα από τους Judas Priest»

Ο Rob Halford μιλά για την μάχη του Glenn Tipton με το Πάρκινσον

  • SHARE
  • TWEET