Η άποψη του Vinny Appice για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Bill Ward στους Black Sabbath

20/04/2012 @ 12:29
Με τον Bill Ward να έχει θέσει τον εαυτό του προς το παρόν εκτός του reunion των Black Sabbath, πολλές σκέψεις στράφηκαν προς τον Vinny Appice για ενδεχόμενο αντικαταστάτη του.

Ο συγκεκριμένος drummer αποτέλεσε μέλος των Black Sabbath τις εποχές που πίσω από το μικρόφωνο ήταν ο Ronnie James Dio. Ο Appice σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Powerline ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να είναι αυτός που θα αναλάβει τα drums στο κλασσικό line-up και, ενώ δεν έκρυψε πως κάτι τέτοιο του αρέσει ως ιδέα, κατέληξε πως μάλλον αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί.

O Appice δήλωσε ότι αν του γινόταν πρόταση δύσκολα θα αρνούταν, καθώς τόσο το άλμπουμ που ετοιμάζουν οι Black Sabbath όσο και οι συναυλίες θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα της μπάντας, καθιστώντας την όλη υπόθεση μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Όμως δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει στην άκρη την νέα του μπάντα, Kill Devil Hill, γιατί αυτό θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση και κυρίως δεν πιστεύει πως οι υπόλοιποι Black Sabbath θα τον καλέσουν να καλύψει το κενό του Ward. Όσο για τον Ward, ουδέν νεότερο έχουμε από την πλευρά του, ενώ το γεγονός πως το συγκρότημα ανακοίνωσε εμφάνιση στο φεστιβάλ Lollapalooza μόνο ως ενθαρρυντικό μπορεί να εκληφθεί για την κατάσταση της υγείας του Tonny Iommi.
  • SHARE
  • TWEET