«Ο Dio μισούσε να τραγουδάει κομμάτια του Ozzy»

Αυτό δήλωσε ο συμπαίκτης του στους Heaven & Hell και Black Sabbath, Vinny Appice

05/04/2021 @ 09:51

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο "Another FN Podcast With Izzy Presley" ο Vinny Appice (Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell) μίλησε για την εποχή που έπαιζε στου Black Sabbath, αλλά και στους Heaven & Hell με τον Dio.

Όταν ρωτήθηκε αν οι οπαδοί των Sabbath του έκαναν την ζωή κόλαση  όταν αντικατέστησε τον Bill Ward το 1980 στα τύμπανα, ο Appice είπε: «Πραγματικά όχι, επειδή ήμουν ο ντράμερ - κάθομαι στο παρασκήνιο. Ο Ronnie (James Dio) είχε να αντιμετωπίσει κάποιους μπροστά που ζήταγαν τον Ozzy (Osbourne). Και μισούσε να τραγουδάει αυτά τα τραγούδια - μισούσε να τραγουδάει το "Iron Man" και το "Sweet Leaf" και τα άλλα κομμάτια του Ozzy. Για αυτόν τον λόγο τελικά (οι Sabbath) ενωθήκαμε ξανά ως Heaven & Hell χρόνια αργότερα, ώστε να μην παίζουμε το παλιό (εποχής Ozzy) υλικό πια».

Παρά το γεγονός πως δεν ήθελε να τραγουδάει τα κομμάτια των Sabbath που είχε πει ο Ozzy, ο Vinny δήλωσε πως το έκανε εξαιρετικά. «Ήταν εντελώς διαφορετικό. Μια πανίσχυρη φωνή τραγουδούσε την μελωδία και το όλο πράγμα. Ήταν απίστευτο». Ο ίδιος ο Dio είχε επιβεβαιώσει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ozzy απέφευγαν να λένε κομμάτια ο ένας του άλλου και πως αυτό ήταν αρκετά λογικό. «Εκπροσωπούσαμε δύο διαφορετικές περιόδους των Black Sabbath. Τις πιο σημαντικές, νομίζω.»

Να θυμίσουμε πως η αυτοβιογραφία του θρύλου Ronnie James Dio, ο οποίος «έφυγε» το 2010 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου με τίτλο "Rainbow In The Dark: The Autobiography".

  • SHARE
  • TWEET