Air Guitar Greece 2008... η επιστροφή!

21/11/2007 @ 03:43
22 Απριλίου 2007... Στο κέντρο της Αθήνας...500 άνθρωποι... Μια κυριολεκτικά καυτή βραδία... Ένας νικητής... Ο πρώτος έλληνας πρωταθλητής air guitar! Air Guitar Greece 2007... Για πρώτη φορά η Ελλάδα φιλοξενεί μια φινλανδική ιδέα... Φάρσα ή τσίρκο;

Απόλυτη διασκέδαση... απόλυτη ελευθερία... Η ιδέα είναι απλή αλλά και συναρπαστική! Ένας άνθρωπος για 60 δευτερόλεπτα και ο αέρας ανάμεσα στη μουσική και τη φαντασία... Όσοι βρέθηκαν εκεί και το έζησαν, ξέρουν. Όσοι άκουσαν γι' αυτό, αναρωτιούνται. Αυτή τη χρονιά πρέπει να το ζήσουν όλοι.

Air Guitar Greece 2008... η επιστροφή!
Κυριακή 13 Απριλίου 2008
Gagarin 205


Μια και μοναδική εμπειρία, μια και μοναδική βραδιά... Music is in the Air!

Ζωντανή εμφάνιση από τους The Baboon Show (Punk Rock - Sweden) και τους Los Plantronics (Mariachi Death Surf - Norway)... Ακόμα ...ένα air set από την air band των Ludwig Von Dutch (France) και στα ινία της βραδιάς, παρουσιαστής ο Dan "Bjorn Turoque" Crane (USΑ), ο πρεσβευτής του Air Guitar Nation σε όλον τον κόσμο...

Και βέβαια οι φετινοί διεκδικητές του ελληνικού τίτλου που θα τα δώσουν όλα στη σκηνή του Gagarin 205 για μια θέση στο πάνθεον του Air Guitar!

Έπαθλο ο τίτλος... η δόξα... ένα ταξίδι στο Oulu στη Φινλανδία ...και αν είναι καλά παιδιά ίσως και κάτι ακόμα - έκπληξη!

Αν θέλεις να είσαι και εσύ μέσα στους μονομάχους, πάρε την πένα σου και έλα με 60 δευτερόλεπτα μουσικής να δείξεις σε όλους την αξία σου. Βάλε τις ντροπές στην άκρη και άφησε τη φαντασία σου και το πάθος σου για τη μουσική να κάνει τα υπόλοιπα... It's a long way to the top... IF YOU WANNA ROCK N ROLL!

Για συμμετοχές: air_guitar_greece@yahoo.com .
Προσοχή, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.myspace.com/airguitargreece.
  • SHARE
  • TWEET