Διαγωνισμός "Sabotage": Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Schwarzenegger

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Sabotage"

11/06/2014 @ 10:10
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Sabotage", στο Village VMax στο Mall Athens, την Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Σαμποτάζ (Sabotage)

Όταν σε μια ταινία συνυπάρχουν στοιχεία όπως δίωξη ναρκωτικών, Arnold Schwarzenegger, αυτόματα όπλα (πολλά), εκατομμύρια δολάρια, δολοφονίες undercover αστυνομικών, τότε το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Η μαγκιά του σκηνοθέτη - σεναριογράφου David Ayer να οπλίσει το χέρι του παροπλισμένου Schwarzenegger και να δημιουργήσει ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, απογείωσε την ταινία.

Ο Schwarzenegger είναι o αρχηγός της καλύτερης ομάδας δίωξης ναρκωτικών στον πλανήτη. Όταν αυτή θεωρείται υπεύθυνη για την εξαφάνιση δέκα εκατομμυρίων δολαρίων μετά από έφοδο σε κρησφύγετο ενός πανίσχυρου καρτέλ, τα μέλη της ομάδας βρίσκονται στο στόχαστρο και ένας ένας χάνει τη ζωή του.

19 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Trailer: Youtube | DailyMotion

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρας της ταινίας "Sabotage"
  • SHARE
  • TWEET