Sevengill, Urstaat

Λεωνίδιο Αρκαδίας @ Panjika Cooperative

Sevengill, Urstaat Λεωνίδιο Αρκαδίας @ Panjika Cooperative
Συγκροτήματα Sevengill, Urstaat
Ημερομηνία
Πόλη Λεωνίδιο Αρκαδίας
Χώρος Panjika Cooperative
Διεύθυνση Λεωνίδιο
Τηλέφωνο 2757 023115
Τιμή εισιτηρίου Ελευθερη είσοδος
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Sevengill & Urstaat
Μετά την πρώτη επί σκηνής γνωριμία τους τον Μάϊο του 2023 οι Sevengill και οι Urstaat ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πρώτο τους εγχώριο co-headline tour με σκοπό να εξαπλώσουν μερικούς από τους ήχους της Αθηναϊκής Post-Metal σκηνής. Οι δύο μπάντες στοχεύουν να μεταδώσουν με τον ήχο τους σαπίλα και συναίσθημα, headbanging και χάσιμο, σκατά και αγάπη.

Έναρξη 21:30
Είσοδος ελεύθερη

Οι Sevengill είναι μια post metal μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2016
και το Νοέμβριο του 2022 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Sea”, ενώ έχει προηγηθεί η κυκλοφορία ενός EP (Atem, 2019).
Έχουν μοιραστεί με διάφορα ονόματα τις εγχώριες underground - και μη - σκηνές, με τις support εμφανίσεις τους δίπλα σε Cult of Luna και Amenra στην Ελλάδα να ξεχωρίζουν. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από μινιμαλισμό και δυναμισμό και ποντάρει στη χημεία των τριών μελών του συγκροτήματος. Επηρεασμένοι από τον ήχο των Isis, Amenra και Giant Squid, καταπιάνονται με το δέος και την υπαρξιακή αγωνία που προκαλεί η Φύση και ο Θάνατος και τοποθετούν τον άνθρωπο ενίοτε πρωταγωνιστή και άλλοτε ασήμαντο παρατηρητή του αέναου αγώνα
για επιβίωση και κάθαρση.
https://linktr.ee/sevengillband
https://www.facebook.com/Sevengill.band
https://www.youtube.com/watch?v=khWZTqZ8tY4

Οι Urstaat είναι τετραμελής instrumental Post Metal / Sludge μπάντα από την Αθήνα, τα μέλη της οποίας προέρχονται από διάφορα μουσικά backgrounds. Η μπάντα ξεκίνησε να γράφει μουσική το 2016, όμως άρχισε να κατασταλάζει σε ήχο και να έχει πλέον ενεργή υπόσταση από το 2020. Η πρώτη κυκλοφορία των Urstaat είναι το ομώνυμό τους 30λεπτο EP, το οποίο κυκλοφόρησε διαδικτυακά την άνοιξη του 2022. Έκτοτε έχουν παίξει live σε σκηνές και αυτοργανωμένους χώρους της Αθήνας, ενώ σήμερα βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης του επερχόμενου άλμπουμ τους.
https://linktr.ee/urstaat
https://www.facebook.com/urstaatband
https://www.youtube.com/watch?v=PuvKIIbxHKY

  • SHARE
  • TWEET