10 Anniversary Music Festival: Strawberry Pills, Convex Model

Λάρισα @ Skyland

10 Anniversary Music Festival: Strawberry Pills, Convex Model Λάρισα @ Skyland
Συγκροτήματα 10 Anniversary Music Festival: Strawberry Pills, Convex Model
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Skyland
Διεύθυνση Φαρσάλων 24, Λάρισα
Τηλέφωνο 694 346 2763
Τιμή εισιτηρίου 10e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Snuff, Underground Tales
Διοργανωτής

10 anniversary music festival !
Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ που τιμάει την Ελληνική σκηνή έφτασε στην δέκατη χρονιά του και έρχεται για πρώτη φορά τριήμερο!!

10-11-12 Φεβρουαρίου 2023, Λάρισα - Skyland


Τιμή εισιτηρίων:
10e η κάθε μέρα + 23e του τριημέρου.
Προπώληση εισιτηρίων:
1)SNUFF - Παπασταύρου 4
2)SNUFF - Φιλελλήνων 53
3)UNDERGROYND TALES - Πανός 12

Παρασκευή doors open 21:00 και μετά after party στο Bootlegger.
Σάββατο doors open 19:30 και μετά after party στη Στίλβη.
Κυριακή doors open 19:30 και μετά after party στο Coyote.

LINE UP:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου:
1)STRAWBERRY PILLS:
Darkwave/Electrowave duet from Athens. Προυπήρχαν σαν project αλλά η πραγματική ίδρυση του γρκούπ ήρθε το 2019. Έχουν κυκλοφορήσει κομμάτια σε συλλογές, ep και ενα full album με τίτλο Murder to a beat απο την Inner Ear. Επηρεασμένοι απο σχεδόν ολα τα μουσικά κινήματα που ξεπήδησαν τη δεκαετία του '80, απο naw wavw, darkwave, post/punk, μέχρι new beat και italo disco έρχονται για δεύτερη φορά στη Λάρισα!
2)CONVEX MODEL:
Synthwave group με βάση τη Θεσσαλονίκη. Για τους λάτρεις αυτού του ήχου, ο Νίκος Καπαντζάκης δεν χρειάζεται ιδαίτερες συστάσεις καθώς παραμένει δραστήριος στη σκηνή απο τις αρχές του 2000. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ιστορικής μπάντας Human Puppets. To 2017 μαζί με την Σταυρούλα Τσιάρα δημηιουργο'υν τους Convex Model. Κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά σε κασσέτα με τίτλο Interecting planes. Έχουν κυκλοφορήσει άλλα δυο άλμπουμ το Life in a glass cube το 2018 και το Quantity of motion το 2020.

Special guest Vivian Gougoulia - Dada Erotica show.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου:
1)VOID DROID:

Heavy rock-metal band με βάση την Αθήνα. Ξεκίνησαν απο την Πάτρα και το 2013 κυκλοφόρησαν ενα ep τριών κομματιών. Το 2015 βγαίνει το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Terrestial. To 2017 ανοίγουν το live των Monster Magnet. Τον Φεβρουάριο του 2020 κυκλοφορούν το Bipolar, το δεύτερο full album τους. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε γιόρτασαν τα 10 χρόνια τους με μια τεράστια συναυλία στο Gagarin. Έρχονται μετά απο πάρα πολλά χρόνια στην Λάρισα!!
2)MINORFASE:
Oι Minorfase απο Βόλο/Λάρισα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo το 2016 και έκτοτε έχουν βγάλει 1 ep Thoughts 2017 + 2 full album. Five symptoms of spiritual awakening το 2018 και μόλις πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νεα τους δουλειά με τίτλο No place to rest όπου και θα μας την παρουσιάσουν!! Παίζουν heavy rock!
3)CHIPPER:
Heavy rock / rock n roll group απο την Θεσ/νικη. Ιδρύθηκαν το 2017. Έχουν κυκλοφορήσει ενα full album το 2020 με τίτλο Self Patron. Έχουν κάνει πάρα πολλές συναυλίες και στην Λάρισα έρχονται για τρίτη φορά!
4)JUMP SALTY:
Hardcore/punk group απο την Θεσ/νικη. Νεοσύστατη μπάντα, μόλις πρίν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep με τίτλο My life forever. Να τους τσεκάρετε οπωσδήποτε και να μην τους χάσετε!!!


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου:
1)AMKEN:
Thrash metal group απο την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011. Έχουν κυκλοφορήσει ενα ep και 2 full albums, το ''theatre of the absurd'' και το Passive Aggression απο την Massacre records το οποίο απέσπασε απο ολο τον τύπο(ηλεκτρονικό και έντυπο) τρομερές κριτικές!
2)SHADOWMASS:
Οι SHADOWMASS είναι μια Blackened Heavy Metal μπάντα με έδρα την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο αλμπουμ κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019 δίνοντας την ευκαιρία στην μπάντα να περιοδεύσει με SUFFOCATION, BELPHEGOR, HATE στα πλαίσια του EUROPE UNDER BLACK DEATH METAL FIRE II.
Τον Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφορεί η δεύτερη δουλειά των SHADOWMASS και φέρει τον τίτλο: "OCULUS DIABOLI", ένα 20λεπτο EP με το οποίο το συγκρότημα ακολουθεί ανίερα μουσικά μονοπάτια δηλώνοντας τις νοσηρές προθέσεις του.
Έρχονται για πρώτη φορά στη Λάρισα!
3)SERPENT LORD:
Occult heavy metal group απο την Θεσ/νικη. Ιδρύθηκαν το 2016 και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά ''Towards the Damned'' το 2018. Το δεύτερο τους άλμπουμ ήρθε το 2021 απο την From the vault records με τίτλο Apocrypha. Έρχονται για πρώτη φορά στη Λάρισα.
4)STORMBRINGER:
Οι Stormbringer δημιουργήθηκαν το 2006 στον Βόλο. Το 2009 κυκλοφόρησε μέσω της EAT METAL records το ντεμπούτο album τους με τίτλο “ Among the flames of war ” που κινείται σε 80’s heavy metal ύφος. Στη συνέχεια αλλάζοντας μουσική κατεύθυνση σε heavy/power/progressive metal, κυκλοφόρησαν το 2013 το EP “Further Beyond”. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Ross the Boss, Titan Force, Sκyclad, Artillery, Wotan κ.α. Τα μέλη της μπάντας είναι: Tryfonas – vocals, Jim – rhythm & lead guitar, Kostas – bass guitar, Nikos - drums, Vasilis – keyboards. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου full-length album.

  • SHARE
  • TWEET