Chinese Man, Twinsanity, Νεκροί Από Κούνια

Αθήνα (Δραπετσώνα) @ Πολυχώρος Λιπασμάτων, Πάρκο Εργατιάς

Chinese Man, Twinsanity, Νεκροί Από Κούνια Αθήνα (Δραπετσώνα) @ Πολυχώρος Λιπασμάτων, Πάρκο Εργατιάς
Συγκροτήματα Chinese Man, Twinsanity, Νεκροί Από Κούνια
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα (Δραπετσώνα)
Χώρος Πολυχώρος Λιπασμάτων, Πάρκο Εργατιάς
Διεύθυνση Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Λιπάσματα 2019 - Φεστιβάλ στη θάλασσα: Chinese Man, Twinsanity, Νεκροί από Κούνια @ Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας, Κερατσίνι

Συγκροτήματα : Chinese Man, Twinsanity, Νεκροί από Κούνια

Ημερομηνία : Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Πόλη : Δραπετσώνα

Χώρος : Πολυχώρος Λιπασμάτων, Πάρκο Εργατιάς

Διεύθυνση :

Τηλέφωνο :

Τιμή εισιτηρίου : Είσοδος Ελεύθερη

Ώρα έναρξης : 21.00

Σημεία προπώλησης:

Διοργανωτής : Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Η διάσημη κολλεκτίβα, CHINESE MAN από τη Μασσαλία «προσγειώνεται» στις 30 Ιουλίου στη Δραπετσώνα για ένα μοναδικό live στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Οι CHINESE MAN στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους έχουν ενθουσιάσει το ελληνικό – και όχι μόνο – κοινό με την εκρηκτική ενέργεια τους πάνω στη σκηνή και με την πολυεπίπεδη μουσική τους. Είναι επηρεασμένοι από το hip hop, αλλά ταυτόχρονα ενσωματώνουν στοιχεία από dub, afrobeat, swing, jazz, καθώς και από πιο παραδοσιακές φόρμες. Κάθε live εμφάνιση τους σημαίνει και έναν «κατακλυσμό» από ήχους και ενέργεια.

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2004 από τον … μυστηριώδη Chinese Man, ο οποίος έστειλε τους High Ku, Sly και Zé Mateo να δώσουν ήχο και εικόνα στο όραμά του. Με σύνθημα «make music, not war!» οι Chinese Man ζητούν από όλους μας να ενώσουμε τη φωνή και τη δύναμή μας εν μέσω ήχων για να δημιουργηθεί μια «human music, κοσμική και απλά υπέροχη».

Σήμερα, στο «πλήρωμα» συμπεριλαμβάνονται εκτός από τους High Ku, Sly και Zé Mateo, ο MC Youthstar, ο MC Taiwan και 2 ράπερς από την μπάντα ASM (A State of Mind).

Oι TWINSANITY είναι δίδυμοι αδελφοί που γεννήθηκαν το 1993, και αποτελούνται από τους Linkone & Eyekonik. Τα δίδυμα αδέρφια, κατά πολλούς το νέο αίμα του hiphop στη χώρα, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία με τίτλο «The Quest» και είναι ίσως το πιο ενεργό hiphop συγκρότημα φέτος αφού έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 60 εμφανίσεις σε όλη την χώρα. Μετά από την sold out παρουσίαση δίσκου στην Αθήνα ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων σε μερικά από τα μεγαλύτερα live και festival της χώρας, επάξια δίπλα σε επιφανείς καλλιτέχνες και σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής. Το 2019 τους βρίσκει στην καλύτερη τους ως τώρα στιγμή, να ετοιμάζουν το επόμενο album τους στο studio της Bashment, με τίτλο "Vulture Culture".

Οι ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 και το 2014 βγήκε ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «Η Φάρσα των Ζώων». Στη συνέχεια το συγκρότημα μεγάλωσε, με την προσθήκη νέων μελών, και στα τέλη του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο με τίτλο «Εξαιρετικά Χημικά Άσματα». Αν και η μουσική τους είναι κυρίως hip – hop, κάθε άλλο παρά μονοδιάστατη μπορεί να θεωρηθεί, καθώς ο ήχος τους συνδυάζει με εκπληκτική δεξιοτεχνία το ρεμπέτικο, την τζαζ και τη ροκ με το hip – hop, ενώ παράλληλα στιχουργικά εστιάζει σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.

Facebook : https://www.facebook.com/events/662197797582084/?active_tab=about

  • SHARE
  • TWEET