Yo-Yo Ma

Αθήνα @ Ηρώδειο

Συγκροτήματα Yo-Yo Ma
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ηρώδειο
Διεύθυνση Ρ. Γκάλλη 4
Τηλέφωνο 210-3232771
Τιμή εισιτηρίου 30-100 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης ticketmaster.gr, Public, 210 89 38112, ΟΠΑΠ, Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ, Ιανός
Διοργανωτής

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

30 Ιουνίου 2019, 21:00

Yo-Yo Ma

Johann Sebastian Bach

6 σουίτες του Μπαχ για τσέλο, χωρίς συνοδεία

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη συναυλία του κορυφαίου τσελίστα Yo-Yo Ma στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 30 Ιουνίου. Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει, μόνο για το Άνω Διάζωμα, και προτείνεται στους θεατές να έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους πριν έρθουν στη συναυλία. Η Αθήνα είναι ένας από τους 36 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του Bach Project, στο πλαίσιο του οποίου ο Yo-Yo Ma παίζει σε εμβληματικούς χώρους τα έργα του αγαπημένου του συνθέτη.

Οι συναυλίες του Bach Project συνδυάζονται πάντα με μία Ημέρα Δράσεων με τον Yo-Yo Ma, όπου μέσω συζητήσεων, καλλιτεχνικών συναντήσεων και άλλων δρώμενων κοινωνικού χαρακτήρα, οι συμμετέχοντες εξερευνούν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η τέχνη όχι μόνο ενώνει τους ανθρώπους, αλλά αναδεικνύει και τις ιδιαίτερες αρετές τους. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 29 Ιουνίου ο Yo-Yo Ma θα συμμετάσχει και στο Pop Up Event που θα γίνει στην πλατεία της Κυψέλης (Κανάρη), στις 20:00 μαζί με καλλιτέχνες από τη γειτονιά. Το event είναι ανοιχτό σε όλους και δωρεάν!

Στο Ηρώδειο ο Yo-Yo Ma θα ερμηνεύσει τα έργα του Μπαχ:

Σουίτα αρ. 1 σε σολ μείζονα, Σουίτα αρ. 2 σε ρε ελάσσονα, Σουίτα αρ. 3 σε ντο μείζονα, Σουίτα αρ. 4 σε μι ύφεση μείζονα, Σουίτα αρ. 5 σε ντο ελάσσονα, Σουίτα αρ. 6 σε ρε μείζονα


Ακολουθεί το αρχικό δελτίο τύπου

Ο Yo-Yo Ma (Γιο-Γιο Μα) δεν χρειάζεται συστάσεις. Ίσως o κορυφαίος τσελίστας στον κόσμο, έχει κερδίσει 18 Grammy, βραβείο Polar το 2012, Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών στις ΗΠΑ το 2011 και πλήθος άλλες διακρίσεις, ενώ έχει περιηγηθεί σε πολλά μουσικά μονοπάτια και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σαν τον Carlos Santana και Bobby McFerrin και το μουσικό σύνολο Silkroad. 

Πέρυσι, ο Yo-Yo Ma ξεκίνησε ένα νέο μουσικό ταξίδι. Αποφάσισε να ερμηνεύσει τις 6 σουίτες του Bach για σόλο τσέλο, σε 36 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, σε εμβληματικές σκηνές, όπως αυτή του Ηρωδείου, που εκπροσωπούν την πολιτιστική κληρονομιά μας, τη δημιουργικότητα των σύγχρονων ανθρώπων και τις προκλήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας για ειρήνη και κατανόηση.  

Η Αθήνα αποτελεί έναν από τους 36 σταθμούς στην παγκόσμια περιοδεία του κορυφαίου τσελίστα:
"Οι σουίτες για τσέλο του Bach υπήρξαν σταθεροί μουσικοί συνοδοιπόροι μου. Εδώ και εξήντα χρόνια μου χαρίζουν έμπνευση, ανακούφιση και χαρά σε περιόδους άγχους, γιορτής αλλά και απώλειας. Πόση δύναμη δεν έχει αυτή η μουσική ώστε, ακόμα και σήμερα, μετά από 300 χρόνια, να εξακολουθεί να μας βοηθάει να ταξιδεύουμε μέσα σε δύσκολους καιρούς;". 

Το κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Yo-Yo Ma στη μία και μοναδική, μαγική εμφάνισή του, στο Ηρώδειο, στις 30 Ιουνίου.

Υο-Υο Ma
6 σουίτες του Μπαχ για τσέλο, χωρίς συνοδεία:
Σουίτα αρ. 1 σε σολ μείζονα, Σουίτα αρ. 2 σε ρε ελάσσονα, Σουίτα αρ. 3 σε ντο μείζονα, Σουίτα αρ. 4 σε μι ύφεση μείζονα, Σουίτα αρ. 5 σε ντο ελάσσονα, Σουίτα αρ. 6 σε ρε μείζονα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 100€ κανονικό

ΖΩΝΗ Α: 80€ κανονικό

ΖΩΝΗ Β: 50€ κανονικό

ΖΩΝΗ Γ: 40€ κανονικό

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ - θέσεις ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΗΣΗ: 30€ κανονικό | 15€ φοιτητικό

Aνέργων από 15€ (διαθέσιμα μόνο από τα εκδοτήρια ΕΦ - Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

ΑμεΑ: 15€ κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr

Ομαδικές κρατήσεις στο tickets@greekfestival.gr

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, αποδέχεστε τους όρους εισιτηρίου που αναγράφονται εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- ticketmaster.gr

- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38112 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)

- Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) καθημερινά 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00

- Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

- Καταστήματα ΟΠΑΠ

Με μετρητά:

- Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) καθημερινά 10:00-16:00 και Σάββατο 10:00-15:00

- Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

- Καταστήματα ΟΠΑΠ

- Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα)

  • SHARE
  • TWEET