Sear Bliss, Lloth

Αθήνα @ The Crow

Sear Bliss, Lloth Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Sear Bliss, Lloth
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Demons Gate Productions

SEAR BLISS

Κυριακή 19 Μαϊου 2019, Crow Club, Αθήνα 

Support :  Lloth

Black Metal με πνευστά γίνεται; Τρομπέτες και blast beats; Γίνεται, αλλά μόνο μία μπάντα στον κόσμο έχει καταφέρει να τα συνδυάσει με επιτυχία, και αυτοί είναι οι Ούγγροι Sear Bliss. Για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην 25ετή πορεία τους, την Κυριακή 19 Μαϊου στο Crow (Σινώπης 27), θα μας χαρίσουν μια μοναδική εμφάνιση όπου τρομπέτες, τρομπόνια θα αντιμάχονται σε στιγμές τις κιθάρες,μπάσο,ντραμς και black metal vocals, ενώ σε άλλες στιγμές θα συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Οι Sear Bliss δημιουργήθηκαν το 1993 από τον μπασίστα & τραγουδιστή András Nagy στο Szombathely της Ουγγαρίας. Το ντεμπούτο τους με τίτλο “Phantoms” κυκλοφόρησε το 1996 και απέκτησε αμέσως φανατικό κοινό στον χώρο του underground, αλλά και διεθνή αναγνωρισιμότητα από έγκυρα περιοδικά της εποχής που το κατέτασσαν στα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, όπως το Ολλανδικό Aardschok που το τίμησε ως άλμπουμ του μήνα (πρώτη και τελευταία φορά στην ιστοριά του περιοδικού που ένα black metal album πήρε αυτή τη διάκριση).

Με ένα καταπληκτικό νέο άλμπουμ, το όγδοο κατά σειρά με τίτλο “Letters from the Edge” το οποίο και θα μας παρουσιάσουν, σε συνδυασμό με ένα επικό setlist από ολόκληρη τη δισκογραφία τους, είναι δεδομένο πως θα κάνουν να παραμιλάνε για καιρό όσους έρθουν στο CROW την Κυριακή 19 Μαϊου.

Το live θα ανοίξουν οι δικοί μας Lloth. Οι Lloth είναι μια ελληνική black/death μπάντα που δημιουργήθηκε το 1995 από την Tristessa των Astarte, την οποία και συνεχίζει να οδηγεί ο σύζυγός της  Nicolas SIC Maiis στα φωνητικά, μαζί με τον Setesh και Vaelor στις κιθάρες και Panthimis στο μπάσο. Στις 10 Αυγουστου του 2017, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον άδικο χαμό της Tristessa, κυκλοφόρησε και το πρώτο full length αλμπουμ με τίτλο “ATHANATI”

Ζημιά 15 ευρώ Προπώληση/Ταμείο

Μία παραγωγή της Demons Gate Productions
demonsgateproductions.gr

  • SHARE
  • TWEET