The Steams, Nellcotes, Colorgraphs

Θεσσαλονίκη @ Urania Bar

The Steams, Nellcotes, Colorgraphs Θεσσαλονίκη @ Urania Bar
Συγκροτήματα The Steams, Nellcotes, Colorgraphs
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Urania Bar
Διεύθυνση Πάικου 4, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Steams w/Nellcôtes + Colorgraphs live at Thessaloniki

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 στις 9 μ.μ. @ Urania Bar

Οι The Steams επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με special guests colorgraphs σε solo εμφάνιση και τους Nellcôtes από την γειτονική Κατερίνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Urania Bar! 

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της επερχόμενής τους εμφάνισης στο φετινό Ejekt Festival στο πλευρό των The Cure, οι Αθηναίοι psych-rockers The Steams πραγματοποιούν το 3ο τους tour για φέτος, παίζοντας αυτή τη φορά σε Β.Ελλάδα και Σόφια. 

Το ντεμπούτο album τους “Wild Ferment” κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, κερδίζοντας θέσεις σε πάνω από 20 λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες του ’18, καθώς και την αγάπη του κοινού που τους αγκάλιασε στα φεστιβάλ Saristra, Ziria και Vrisi Tyrnavou. Κλείσανε την περσινή χρονιά με το πρώτο τους arena gig ως support act στον Peter Murphy (Bauhaus) και ανοίξανε το ’19 με μια sold-out εμφάνιση με τους Naxatras στο Gagarin 205. 

Η μουσική των Steams είναι εκεί έξω και σας προσκαλούν να την γνωρίσετε.

• Nellcôtes •

Noise rock μπάντα από την Κατερίνη που σχηματίστηκε το 2012. Μετά από χρόνια πειραματισμού με τον ήχο τους μπήκαν στο στούντιο το 2018 για να ηχογραφήσουν μερικά από τα τραγούδια που βρίσκονται στο ομώνυμο E.P. τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Garden Of Dreams Records. Αυτή η πρώτη κυκλοφορία θα είναι τυπωμένη αποκλειστικά σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων και αποτέλεσε αφορμή για την πρόσφατή τους περιοδεία μαζί με τους Γερμανούς Camera.

• colorgraphs •

Βασισμένο στη φωνή και στο πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό όργανο, το project, ξεκίνησε σε ένα αθηναϊκό υπνοδωμάτιο το 2013 από την Σήλια Τσιούφη. 
Έκτοτε, είτε ως σόλο είτε ως τρίο (μπασο, τύμπανα, φωνή) το project έχει παρουσιάσει υλικό σε διάφορες σκηνές της Αθήνας - boiler , six dogs , romantso , μπάγκειον , ΚΕΤ, temple - καθώς επίσης κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ "GRADIENTS" τον Δεκέμβρη του ‘18.

Είσοδος: 4€

 

  • SHARE
  • TWEET