Faceless Mass, Grip On Reality

Αθήνα @ DeathDisco

Faceless Mass, Grip On Reality Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Faceless Mass, Grip On Reality
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

To Σάββατο 6 Οκτωβρίου οι Faceless Mass σας περιμένουν, για να μοιραστούν μαζί σας την χαρά της παρουσίασης του πρώτου τους EP. 

Η μπάντα, δημιουργήθηκε το 2014, αρχικά σαν ένα cover συγκρότημα, που πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά είδη. Από το 2016 έως σήμερα, έχουν καταλήξει σε ένα σταθερό line up.

Ύστερα από χρόνια επιμονής και υπομονής, έχουν έτοιμη την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία. Ένα EP με την ονομασία ORIGIN, το οποίο αποτελείται από 4 κομμάτια, διάρκειας 23 περίπου λεπτών. 

Δύσκολα μπορεί να μπει μια ταμπέλα στο μουσικό τους προσανατολισμό. Στο υλικό τους, θα βρει κανείς στοιχεία progressive-alternative metal, metalcore etc, και επιρροές από μπάντες όπως, Bullet for my Valentine, Trivium, Breaking benjamin, As I Lay Dying. 

Facebook
Instagram
Youtube

GRIP ON REALITY

Οι Grip on Reality άρχισαν να τζαμάρουν το 2016. Ακόμα αυτό κάνουν, απλά έτυχε κάποια από αυτά τα τζαμαρίσματα να γίνουν και οι πρώτες τους συνθέσεις. Έχοντας γράψει αρκετό αυθεντικό υλικό, στα μέσα του Οκτώβρη θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους, ομώνυμο, demo.

Ο ήχος του είναι... είναι... βασικά ούτε οι ίδιοι θα απαντούσαν σε αυτή την ερώτηση. Θα έλεγαν κάπου στο χώρο της μέταλ ή κάτι τέτοιο.

Facebook

Doors Open: 21:00
Damage: 5 €

  • SHARE
  • TWEET