Οι Motorhead αναγκάζονται να «περιορίσουν» την εμφάνισή τους στο Wacken Festival

Όπως αποδείχθηκε, ο Lemmy δεν έχει ανακάμψει πλήρως

05/08/2013 @ 11:17
Μπορεί οι Motörhead να ακύρωσαν τον προηγούμενο μήνα το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας ούτως ώστε ο Lemmy να αναρρώσει από το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρούσε και να επιστρέψει δυνατότερος, όπως αποδείχθηκε όμως ο θρυλικός rocker χρειάζεται περισσότερο χρόνο μέχρι να ανακάμψει πλήρως.

Υποτίθεται ότι οι Motörhead θα επέστρεφαν δυναμικά με μία 75-λεπτη εμφάνιση την Παρασκευή που μας πέρασε στο Wacken. Με τον Lemmy να μην βρίσκεται προφανώς σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλο το προγραμματισμένο set, αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν την κάπως «νωχελική», όπως αναφέρθηκε, εμφάνισή τους μετά από περίπου τριάντα λεπτά και έξι τραγούδια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ, αναφέρθηκε πως ο Lemmy έδωσε ό,τι περισσότερο μπορούσε για να να παίξει ένα φοβερό show και ότι είναι καλά. Η ανακοίνωση συνεχίζει εξηγώντας ότι η θερμοκρασία και οι γενικότερες συνθήκες οδήγησαν σε ένα σημείο όπου η συνέχιση του show θα προκαλούσε απώλεια της ποιότητας που το χαρακτήριζε και καταλήγει ευχαριστώντας το συγκρότημα για την παρουσία του.

Σε μήνυμά του στο Twitter o κιθαρίστας του σχήματος, Phil Campbell, σημείωσε ότι ο Lemmy είναι ζωντανός και ακμαίος και επιτέθηκε σε όσους διασπείρουν (αναληθείς) φήμες.

H ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στην επίσημη σελίδα των Motörhead στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Η συναυλία έπρεπε να συνεχιστεί γιατί έτσι λειτουργεί ο Lemmy. Αν και δεν ήταν 100% υγιής, αρνήθηκε να αισθανθεί ότι θα απογοητεύσει τους 85.000 οπαδούς που βρίσκονταν στο Wacken. Οι Motörhead ήταν φοβεροί στους 35 βαθμούς κελσίου και σε ένα σύντομο αλλά δυναμικό set, προτού ο Lemmy αντιληφθεί ότι ίσως υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του. Τώρα θα πρέπει να αποσυρθεί για να αναρρώσει. Γνωρίζουμε ότι κυκλοφορούν φήμες, αλλά μόλις αναρρώσει πλήρως οι Motörhead θα επιστρέψουν, μην ανησυχείτε γι' αυτό.
  • SHARE
  • TWEET