Brainmess, Unexpired Odyssey

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Brainmess, Unexpired Odyssey Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Brainmess, Unexpired Odyssey
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Brainmess + Unexpired Odyssey Live

Τετάρτη 18 Μαϊου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Brainmess είναι ένα τετραμελές συγκρότημα με έντονες μελωδικές γραμμές και δυνατά riff. Το ύφος της μουσικής τους αγγίζει τα όρια του heavy και industrial rock.

Κάπου στο τέλος του 2012 ο τραγουδιστής του συγκροτήματος NLV και ο κιθαρίστας Billy M. αποφασίζουν να φτίαξουν ένα συγκρότημα. Συζητούν για το ύφος και τα τραγούδια που θα ήθελαν να δημιουργήσουν. Κάπου εκεί μετά απο ένα τηλεφώνημα στον John βρίσκουν τους εαυτούς τους να τζαμάρουν στο studio χωρίς να είναι ξεκάθαρο για το τι ακριβώς θα συνέβαινε μετέπειτα.

Όταν ο Mark συμμετείχε στην παρέα τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν στην θέση τους. Το όνομα και ξεκίνημα της μπάντας έγινε κάπου το 2013 με την συνέχεια να τους βρίσκει στο studio αποτυπώνοντας ιδέες και δημιουργώντας το υλικό τους.

‘Εχοντας τελειώσει τον πρώτο τους δίσκο o οπόιος κυκλοφορεί σε παγκόσμια ψηφιακή κυκλοφορία και με την νέα σύνθεση και συμμετοχή στο γκρούπ του ταλαντούχου ντράμερ Terries.

Σκοπός του συγκροτήματος για το επόμενο διάστημα είναι να συνεχίζει να παρουσιάζει το υλικό τους αλλά και να συνεχίσει τη δημιουργική διαδικάσία για μουσική με νέες φρέσκες ιδέες.

Οι BRAiNMESS είναι οι:

Φωνή NLV
Guitars Billy M
Bass Mark Adrian
Drums Terries

brainmess.com

Unexpired Odyssey

Είμαστε οι "Unexpired Odyssey" και η πρώτη φορά που ακούσαμε μουσική, ήταν (μάλλον) μέσα απ' τα σωθικά των μανάδων μας! Από τότε ερεθιστήκαμε και εθιστήκαμε... Έχουμε κάνει διάφορες μπάντο-απόπειρες κατά καιρούς, αλλά το συγκεκριμένο σχήμα έχει περίπου έναν χρόνο ζωής. Μα τι κι αν ακόμα και το Ομηρικό έπος είχε κάποιο τέλος, εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι η δική μας "Οδύσσεια" δεν θα λήξει ποτέ. Γουστάρουμε ν' ακούμε τα πάντα (ακόμα κι αν δεν μας αρέσουν) και αν μας ρωτήσετε τι μουσικό είδος παίζουμε, ίσως η πιο "τίμια" απάντηση να 'ναι: "Αφροδισιακό Punk-Rock 'n' Roll" (με την κακή έννοια...)

Δημήτρης Τ.(ΚΙΘΑΡΑ)
ζορζ Τ.(ΜΠΑΣΟ)
Χαρης Π.(ΤΥΜΠΑΝΑ)

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET