«10»: Αγαπημένοι δίσκοι των Royal Arch

Η πρώτη live εμφάνιση τους θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου με τους ta toy boy

22/03/2022 @ 18:04

Ενόψει της πρώτης ζωντανής εμφάνισής τους μαζί με τους ta toy boy στη σκηνή του Death Disco την Παρασκευή 25 Μαρτίου, οι Royal Arch μας παρουσιάζουν τους δέκα αγαπημένους τους δίσκους.

1
The 1975 - The 1975
The 1975 - The 1975
Η μπάντα με την μεγαλύτερη επιρροή στην μουσική μας αλλά και πάνω στους ίδιους μας τους εαυτούς. Ο Matty Healy χαρακτήρισε το ντεμπούτο τους με τρεις λέξεις "Apocalyptic","Teenage","Romance".Λέξεις οι οποίες χαρακτηρίζουν και την δικιά μας μουσική από την οποία μοιραζόμαστε τα δικά μας "μυστικά" και βράδια τα οποία μας έφεραν στο σήμερα.
2
The Neigbourhood - Wiped Out!
The Neigbourhood - Wiped Out!
Η αμερικάνικη μπάντα από την California έχει παίξει και αυτή πολύ σημαντικό ρόλο πάνω στην αισθητική μας, όχι μόνο σε μουσικό αλλά και στο στιλιστικό κομμάτι. Μας μιλάνε για τα προβλήματα στις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και στην πάλη του να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό, μέσα από τον ερώτα, την ίδια τη ζωή και φυσικά την μουσική.
3
Nirvana - Nevermind
Nirvana - Nevermind
Από τους ιστορικότερους δίσκους που έχουν βγει ποτέ με βαρύτητα και λόγο σε κάθε κομμάτι. Ο θρυλικός Kurt Cobain με τον Dave Grohl και τον Krist Novoselic είναι η φωνή της νεολαίας από τις αρχές του '90 και θα είναι για πάντα. Είμαστε περήφανοι που αυτοί οι άνθρωποι μας ενέπνευσαν από μικρή ηλικία στο να ξεκινήσουμε να παίζουμε μουσική.
4
Joy Division - Unknown Pleasures
Joy Division - Unknown Pleasures
Άλλη μια θρυλική μπάντα με τεράστια επιρροή πάνω μας. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 1979 και έφερε μια post-punk επανάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία δεν έφυγε ποτέ από τον αέρα. Μας μεγάλωσαν οι μπάσο-γραμμές του Peter Hook, η σκοτεινή φωνή και η μυστηριώδη φιγούρα του Ian Curtis.Για αυτό και στο κομμάτι μας "Road To The Light"υπάρχει μια αναφορά-φόρος τιμής προς εκείνον στην αρχή του κομματιού. Σε ευχαριστούμε Ian.
5
The Smiths - The Queen Is Dead
The Smiths - The Queen Is Dead
Όπως καταλάβατε το Manchester είναι μέσα στην καρδιά μας! Το τρίτο άλμπουμ των αγαπημένων μας The Smiths είναι μια ποιητική μουσική indie ωδή. Ένα άλμπουμ το οποίο μας μιλάει για την ζωή, την αναζήτηση του νοήματος της και τον ρόλο του έρωτα μέσα της. Με πολλά ιστορικά κομμάτια μέσα του, αλλά θα σας δώσουμε τον ποιο σημαντικό ίσος στίχο του album για μας. "And if a double-decker bus, Crashes into us, To die by your side, Is such a heavenly way to die"από ένα κομμάτι το οποίο όλοι γνωρίζετε.
6
Editors - Weight Of Your Love
Editors - Weight Of Your Love
Το τέταρτο άλμπουμ των αγαπημένων μας Editors. Μια μπάντα που έχουμε δει πολλές φορές Live και την έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Κομμάτια με ειλικρίνεια αλλά και ποιητικό λόγο, «γεμάτες» μουσικές παραγωγές και ακουστικά κομμάτια που συγκινούν.
7
The Cure - Disintegration
The Cure - Disintegration
To αγαπημένο μας άλμπουμ από τους The Cure. Ένα νοσταλγικό άλμπουμ γεμάτο σκοτάδι και κρυμμένα συναισθήματα που έρχονται στο φως. Η χαρακτηριστική φωνή του Robert Smith δημιουργεί μια ατμόσφαιρα όπου σε ταξιδεύει. Σε συνδυασμό με τον ταλαντούχο τους μπατίστα Simon Gallup οπου οι The Cure δημιουργούν, ένα δικό τους σκοτεινό κόσμο σε κάθε τους δισκογραφική δουλειά.
8
Inhaler - It Won't Always Be Like This
Inhaler - It Won't Always Be Like This
Από τις αγαπημένες μας νέες μπάντες εκεί έξω. Αυτοί οι τέσσερις φίλοι από το Δουβλίνο μας έχουν εμπνεύσει με την μουσική τους πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο. Μας δίνει δύναμη το ότι νέα παιδιά σαν εμάς πραγματοποιούν το όνειρο τους, αυτό μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα!
9
Fontaines DC - A Hero's Death
Fontaines DC - A Hero's Death
Άλλη μια αγαπημένη μας μπάντα από το Δουβλίνο! Έχουμε υπάρξει αρκετές φορές σε ραδιοφωνικές playlist μαζί τους, όπως στον RTE2 fm τον μεγαλύτερο ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου είχαμε μαζί τις πρεμιέρες των κομματιών μας! Έχουν φέρει έναν νέο αέρα στην post-punk σκηνή και τους αγαπάμε ιδιαίτερα! Περιμένουμε τον νέο τους δίσκο!
10
King Gizzard & The Lizard Wizard - Oddments
King Gizzard & The Lizard Wizard - Oddments
Η ψυχεδελική μπάντα από την Αυστραλία με τις ιδιαίτερες δυνατές κιθάρες και φωνητικά πρωτοπορεί στην σκηνή της τα τελευταία χρονιά. Μεγάλες παράγωγες όπου πάντα ακούς την τάξη μέσα στο χάος που υπάρχει.
  • SHARE
  • TWEET