Bruce Dickinson: «Θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τον αντικαταστάτη μου στους Iron Maiden»

Ο frontman μίλησε για το ενδεχόμενο να μην μπορεί να τραγουδήσει ζωντανά, απορρίπτοντας και την ιδέα ενός ολογράμματός του

14/06/2022 @ 14:01

O Bruce Dickinson, όπως απέδειξε ξανά σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Daily Star, έχει υψηλές απαιτήσεις από τις ζωντανές εμφανίσεις των Iron Maiden.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός frontman δήλωσε πως θα επιθυμούσε να τον αντικαταστήσει το συγκρότημα αν πλέον δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει ζωντανά.

Επιπρόσθετα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως θα επιθυμούσε να μπορεί να επιλέξει τον αντικαταστάτη του, αν έρθει εκείνη η στιγμή:

«Εάν αύριο δεν νιώθω ικανός να τραγουδήσω περισσότερα από τέσσερα κομμάτια τη βραδιά, θα ήθελα οι υπόλοιποι να συνεχίσουν και εγώ να είμαι σε θέση να διαλέξω τον αντικαταστάτη μου. Θα εμφανιζόμουν βεβαίως ανά στιγμές να τραγουδήσω και θα άφηνα τον άλλο τραγουδιστή να πει τα υπόλοιπα.

Όταν βλέπεις τον Keith Richards, που υποφέρει από αρθρίτιδα, να μην είναι σε τέλεια φόρμα κάθε βράδυ αλλά να υποστηρίζεται από άλλους κιθαρίστες, και είναι οι Rolling Stones. Δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, τίποτα από όσα είπα δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο Dickinson απέρριψε και την ιδέα της αξιοποίησης ενός ολογράμματός - ρέπλικάς του, όπως πράττουν οι Abba:

«Αυτό είναι κόλαση επί γης (σ.σ. "Hell On Earth"). Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το νόημα σε κάτι τέτοιο».

Υπενθυμίζεται πως οι Iron Maiden εχουν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία τους η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει και στάση στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο τον προσεχή Ιούλιο,

  • SHARE
  • TWEET