Sold out σε δύο ώρες για τους Foo Fighters!

Τα εισιτήρια για την εμφάνισή τους στο Ηρώδειο εξαντλήθηκαν

30/06/2017 @ 10:43

Update, 15.20: Η νέα ενημέρωση κάνει λόγο για sold out της συναυλίας των Foo Fighters μέσα σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες!


Πριν λίγο μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, oι Foo Fighters ανάρτησαν πως την Δευτέρα 10 Ιουλίου θα είναι στο Ηρώδειο στην Αθήνα και η προπώληση θα ξεκινήσει από εδώ σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Η προπώληση ξεκίνησε και μέσω καταστημάτων Γερμανός και Cosmote αλλά και στο Ticket House στην Πανεπιστημίου.

Η ιστορική αυτή συναυλία θα φιλμογραφηθεί και θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο, ως μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ "Landmarks Live In Concert" με παρουσιαστή τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, ο οποίος αναμένεται κι αυτός να έρθει στη χώρα μας.

Οι πόρτες για την συναυλία θα ανοίξουν στις 18:45 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:45.

Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του χώρου της εκδήλωσης και για να εξυπηρετηθεί όσον το δυνατό μεγαλύτερος αριθμός θεατών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων ανά κίνηση.

Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι αυστηρά ονομαστικά και κατά την προμήθειά τους, ο αγοραστής οφείλει να δηλώσει τον αριθμό δελτίου ταυτότητας ή εναλλακτικά τον αριθμό διαβατηρίου του.

Περισσότερα άμεσα!

  • SHARE
  • TWEET