Οι Annihilator έρχονται το Νοέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

20/09/2010 @ 21:28
Τον αποκαλούν riff-meister, θεό της κιθάρας, τον μοναδικό lead ρυθμικό κιθαρίστα, μέχρι και Chuck Norris του metal. Όποιο από τα παραπάνω -αν όχι όλα- και να ισχύει, ένα δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει στον Jeff Waters. Ότι ευθύνεται για πολλούς από τους «ύμνους» του speed metal.

Οι χαρακτηριστικές μελωδίες και τα screams της κιθάρας του  διέπουν κομμάτια όπως "Alison Hell", "Fun Palace", "Phantasmagoria", "King Οf Τhe Kill", "Never, Neverland", "Set The World On Fire" και πολλές άλλες επιτυχίες της μπάντας.

Με μία δισκογραφία που περιλαμβάνει 13 studio άλμπουμ, ξεκινώντας με το "Alice In Hell" που συντάραξε το metal το 1989 -και παραμένει μόνιμα σε λίστες των καλύτερων heavy metal άλμπουμ όλων των εποχών- και καταλήγοντας στον ομόνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το Μάϊο και έφτασε μέχρι το νούμερο 14 των ελληνικών charts, οι Annihilator έχουν πολλά αγαπημένα κομμάτια που θα μας κάνουν να χτυπηθούμε ανελέητα στις 25 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τη 1η Οκτωβρίου και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line το www.ticketpro.gr.

Τιμή εισιτηρίου: 28€ προπώληση. Ώρα έναρξης: 21:00.

Annihilator
Tετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 - Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 - Gagarin 205, Αθήνα


Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET