O Corey Taylor και η αδιαφορία των Music Awards για την rock και την metal μουσική

Ο τραγουδιστής των Slipknot αναπτύσσει την δική του θεωρία…

14/10/2018 @ 12:11

Ο Corey Taylor ανέπτυξε την δική του θεωρία σε σχέση με την αδιαφορία των Music Awards shows για την rock και την metal μουσική.

Η πρόσφατη βράβευση του rap group Migos στην κατηγορία Favorite Duo/Group της pop και rock κατηγορίας των American Music Awards, δημιούργησε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για το βραβείο της εν λόγω κατηγορίας οι Migos συναγωνίστηκαν με τους... Imagine Dragons και τους Maroon 5!

Ο Taylor ανέφερε σχετικά:

«Μπορεί να υπάρχει κάποιο νόημα στην συμμετοχή των Migos στην pop κατηγορία. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο συμπεριλαμβάνεται το rock, όταν δεν πρόκειται να βραβεύτούν rock καλλιτέχνες. Διάβασα σχόλια τα οποία υποστήριζαν πως το rock έχει πολύ attitude και γι’ αυτό δεν αντιπροσωπεύεται. Κατά τη γνώμη μου όμως, ο πραγματικός λόγος της μη συμμετοχής του rock και του metal σε αντίστοιχα βραβεία έχει να κάνει με το ότι αυτοί οι διαγωνισμοί δεν ενδιαφέρονται γι' αυτό το κοινό. Τα American Music Awards, για παράδειγμα, στοχεύουν σε διαφορετικό κόσμο. Οι διαφημίσεις απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν έχει καμία σχέση με το rock και το metal. Οποιαδήποτε εταιρεία, λοιπόν, αναλαμβάνει αντίστοιχα shows θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φέρει την πολυπόθητη τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει πως θα απευθυνθεί σε pop καλλιτέχνες που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα».

  • SHARE
  • TWEET