Οι Alice In Chains ξεκινούν ηχογραφήσεις για το καινούργιο τους άλμπουμ

Mike Inez: «Επιστρέφουμε στο Seattle για να ηχογραφήσουμε ένα νέο δίσκο»

07/06/2017 @ 12:51

Οι Alice In Chains ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ, της συνέχειας του "The Devil Put Dinosaurs Here" (2013), στο Studio X του Seattle, στα τέλη του μήνα.

Η νέα δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει για άλλη μια φορά ο Nick Raskulinecz.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μπασίστας Mike Inez δήλωσε σχετικά:

«Επιστρέφουμε στο σπίτι μας για να ηχογραφήσουμε ένα νέο δίσκο. Δουλέψαμε για τα δυο τελευταία άλμπουμ μας στο L.A και ήταν, πράγματι, όμορφα, αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής των Alice In Chains στο Seattle. Κάθε δρόμος του είναι για μας μια ξεχωριστή ιστορία και αυτή η εποχή του χρόνου είναι, μακράν, η καλύτερη για να βρίσκεσαι εκεί».

Και συνεχίζοντας:

«Έχουμε ολοκληρώσει τη συνεργασία μας με την Universal και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι σε ποια εταιρεία θα καταλήξουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα χρηματοδότησης και έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι Alice In Chains είναι μια μεγάλη μπάντα και πρέπει να υπογράψει σε κάποιο σημαντικό δισκογραφικό label που θα έχει τη δυνατότητα να διανέμει τη μουσική της σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

  • SHARE
  • TWEET