Οι Foo Fighters σε συναυλία εκτός προγράμματος, μετά από έκκληση οπαδών

Επιστρέφουν στο Richmond μετά από 16 χρόνια

16/06/2014 @ 10:09
Οπαδοί των Foo Fighters από το Richmond της Virginia έκαναν τους τελευταίους μήνες καμπάνια μέσω του Crowdhoster για να φέρουν το συγκρότημα στα μέρη τους για πρώτη φορά μετά το 1998.

Από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα πωλούνταν εισιτήρια για μία συναυλία που επί της ουσίας δεν υπήρχε.

Την καμπάνια την ξεκίνησαν οι Andrew Goldin, Brig White, John McAdorey και Lucas Krost, μεγάλοι fan του συγκροτήματος. Ο στόχος τους ήταν να πουλήσουν 1400 εισιτήρια στην τιμή των 50 δολαρίων για την υποθετική αυτή συναυλία, ευελπιστώντας να πείσουν τους Foo Fighters να τους κάνουν τη χάρη να τους επισκεφτούν.

Το περασμένο Σάββατο, η καμπάνια (η οποία εν τω μεταξύ μεταφέρθηκε σε ένα Crowdtilt Open site) ξεπέρασε τον στόχο των 70.000 δολαρίων, όταν δύο τοπικές επιχειρήσεις, η Brown's Volkswagon και η Sugar Shack Donuts έδωσαν 5,000 δολάρια η καθεμία και υποσχέθηκαν να χαρίσουν τα εισιτήρια που αγόρασαν.

Εν τέλει, οι Foo Fighters δεν άφησαν μια τέτοια προσπάθεια να μην πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων και μέσω tweet τους αποκάλυψαν ότι θα εμφανιστούν τελικά στο Richmond, 16 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση.
  • SHARE
  • TWEET