O Josh Eppard επιστρέφει στους Coheed And Cambria

17/11/2011 @ 10:30
Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και οι χθεσινές μας υποψίες για την ανακοίνωση που ετοίμαζαν οι Coheed And Cambria επιβεβαιώθηκαν.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την επιστροφή του drummer Josh Eppard, ο οποίος γίνεται ξανά μέλος της μπάντας, αντικαθιστώντας τον Chris Pennie, που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Το επίσημο σχόλιο της μπάντας:

«Αρχικά δε θέλαμε να προκαλέσουμε θόρυβο γύρω από την αντικατάσταση, όμως όταν έγινε η ανακοίνωση του Chris, πραγματικά αναγκαστήκαμε. Δε θέλαμε κανείς να ανησυχεί για την κατάσταση του συγκροτήματος και το να προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους αποδείχθηκε πολύ δύσκολο. Και από την άλλη, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το συναίσθημα μαζί σας.

Ο Chris Pennie είναι ένας πολύ καλός φίλος και υπήρξε εκπληκτικός με το συγκρότημα, είναι ένας από τους καλύτερους drummer στον κόσμο. Έφερε τέχνη και έδειξε φοβερό επαγγελματισμό, που μάς βελτίωσε ως μπάντα και μάς επέτρεψε να πιάσουμε νέα ύψη. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας των Coheed και σας ζητάμε να στηρίξετε τις προσπάθειές του.
Όταν όμως τα τραγούδια του νέου δίσκου άρχισαν να παίρνουν μορφή, έγινε ξεκάθαρο πως ήταν πολύ δυναμικά και θα μπορούσαν πραγματικά να αναδειχθούν με τον τρόπο που ο Josh παίζει drums. Επιπλέον, μάς είχε λείψει ως άτομο, τι σήμαινε για εμάς ως φίλος, η ενέργεια και το χιούμορ του. Αλλά αυτό δε γίνεται για λόγους νοσταλγίας. Έχει να κάνει με το ποιοι είμαστε τώρα και τι μπορούμε να καταφέρουμε μουσικά ως οικογένεια, κοιτώντας μπροστά.

Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν κάποια ρίσκα σχετικά με την επανένωσή μας με τον Josh. Ακόμη και μετά από δύο χρόνια που είναι νηφάλιος, χρειάστηκε να πιστέψουμε ξανά σε αυτόν. Αλλά τελικά, έχουμε όλοι μεγαλώσει και έχουμε περάσει τόσα, που το να παίζουμε με τον Josh ξανά μοιάζει σα να επιστρέψαμε επιτέλους σπίτι. Είναι άνετο, οικείο, νιώθουμε πως είναι το σωστό. Μας ταιριάζει.

«Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαμε στο studio με τον Michael Birnbaum και τον Chris Bittner για να ξεκινήσουμε τη δουλειά πάνω στο έκτο άλμπουμ. Έχουμε ήδη τελειώσει τρία κομμάτια, ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας.»

Ο Eppard έφυγε από τους Coheed And Cambria το 2006, για να μπορέσει να λάβει βοήθεια, ώστε να ξεπεράσει τους εθισμούς του, και σχολιάζοντας την επαναπρόσληψή του δήλωσε πως «Ειλικρινά δεν περίμενα να ζήσω την ημέρα που θα επέστρεφα σε αυτή τη μπάντα και θα ξαναέβρισκα τους παλιούς μου φίλους».

  • SHARE
  • TWEET