Με τη βοήθεια του ...Justin Bieber ετοιμάζεται η νέα δουλειά των Gazpacho

Ο Thomas Andersen μιλάει για την πρόοδο των ηχογραφήσεων

30/10/2013 @ 10:40
Οι Νορβηγοί alternative / progressive rockers Gazpacho ετοιμάζουν αυτό το διάστημα τον διάδοχο του "March Of Ghosts" και ο κιμπορντίστας Thomas Andersen ενημερώνει τους φίλους του σχήματος για την πρόοδο των ηχογραφήσεων.

«Αυτή την εβδομάδα ηχογραφούμε και δουλεύουμε τα φωνητικά στο στούντιο και τα βράδια προσπαθώ να βρω μια ή δύο ώρες για να ηχογραφήσω τα πλήκτρα για το νέο άλμπουμ. Η κόρη μου που είναι έξι έχει ακούσει αρκετά το άλμπουμ και έχει δηλώσει δημοσίως ότι η μπάντα του μπαμπά είναι «βαρετή». Σήμερα το βράδυ, όταν ήρθα να γράψω μερικά πλήκτρα, η κόρη μου είχε, με τη βοήθεια της μητέρας της, χωρίς αμφιβολία, τοποθετήσει ένα μαξιλάρι με τον Justin Bieber στην καρέκλα μου και μία κούκλα του Justin Bieber ανάμεσα στις δύο οθόνες μου. Φαίνεται ότι τελικά θα εξακριβώσω εάν το βουντού ισχύει στην πραγματικότητα. Περισσότερα σχετικά με τα αποτελέσματα θα έχω αργότερα. Έχουμε επίσης γράψει την τελευταία στιγμή ένα νέο τραγούδι, το οποίο φαίνεται ότι θα μπει στο νέο άλμπουμ! Θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε;»

Υπενθυμίζουμε ότι το "March Of Ghosts" είχε βρεθεί ανάμεσα στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2012, σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET