Αγνοείται ο τραγουδιστής των Killing Joke, Jaz Coleman

01/08/2012 @ 10:19
Το βρετανικό post-punk συγκρότημα, Killing Joke, έχει χάσει τον frontman του, Jaz Coleman.

Δεν αστειεύονται, σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση που έκαναν στη σελίδα τους στο Facebook, ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάσταση του τραγουδιστή τους.

Η μπάντα δήλωσε πως ο Coleman εξαφανίστηκε λίγο αφότου ανάρτησε κάποια ιδιαιτέρως κακεντρεχή σχόλια για τους The Cult και τους Mission στο Facebook. Οι Killing Joke θα περιόδευαν με αυτά τα συγκροτήματα τον επερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από εμάς», συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους. «Ντρεπόμαστε βαθιά εξαιτίας όλου αυτού και ζητούμε συγγνώμη από όσους εμπλέκονται. Ανησυχούμε για αυτόν.»

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας υπόσχονται να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να εμφανιστούν στις προγραμματισμένες συναυλίες, αν και προσέθεσαν: «Αν αυτό δεν αποδειχθεί εφικτό, οι Killing Joke θα κάνουν κινήσεις ώστε να αποζημιώσουν τον κόσμο για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν.»

Και καταλήγουν: «Παράλληλα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε τον χαμένο τραγουδιστή μας και να πραγματοποιήσουμε αυτή την περιοδεία.»
  • SHARE
  • TWEET