Kερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Rocking.gr σας στέλνει καθημερινά στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας για να δείτε μερικά εξαιρετικά μουσικά ντοκιμαντέρ

27/09/2015 @ 17:52
Το Rocking.gr σε συνεργασία με το το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίζετε καθημερινά 5 διπλές προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook για να συμμετέχετε καθημερινά στις κληρώσεις για τις πέντε διπλές προσκλήσεις, κάνοντας comment με το όνομά σας και share.

Οι ταινίες για τις οποίες θα δοθούν προσκλήσεις είναι οι παρακάτω:

jaco-docu

Tην Τρίτη 29/9 στην αίθουσα Odeon Opera 1 θα προβληθεί στο Jaco (Τζάκο Πιστόριους) σε σκηνοθεσία: Πολ Μάρσαντ, Στίβεν Κιζάκ. Για την πλειοψηφία των σύγχρονων μουσικών, ο Τζάκο Παστόριους θεωρείται ιδιοφυΐα. Αλλαξε την πορεία της μοντέρνας μουσικής επαναπροσδιορίζοντας τον ήχο και τον ρόλο του ηλεκτρικού μπάσου. Η ιστορία ενός θρύλου της μουσικής με υλικό που παρουσιάζεται για πρώτη φορά. Σε παραγωγή του Robert Trujillo. των Metallica.

The Damned: Eυχήσου να ήμασταν νεκροί. Σκηνοθεσία: Γουές Ορσόσκι. Ήταν το πρώτο βρετανικό πανκ συγκρότημα που κατάφερε να κυκλοφορήσει σινγκλ, να εκδώσει άλμπουμ και να περιοδεύσει στις ΗΠΑ. Κι όμως, οι The Damned δεν κεφαλαιοποίησαν ποτέ αυτή την φήμη. Ο σκηνοθέτης του έξοχου ντοκιμαντέρ για τον Lemmy των Motorhead, καταγράφει την πορεία αυτού του επιδραστικού συγκροτήματος.
Την Τετάρτη 30/9 στις 6 μ.μ. στον Δαναό 1.

wacken-docu

To κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό Wacken 3D περιγράφει τέσσερις μέρες τρέλας, γεμάτες μπύρα, λάσπη και εκκωφαντική μουσική! Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το Wacken Open Air, το διασημότερο φεστιβάλ μέταλ μουσικής στον κόσμο. Γυρισμένη από 6 συνεργεία και 18 στερεοσκοπικές 3D κάμερες, η ταινία μας εισάγει στα παρασκήνια για να συναντήσουμε τους Anthrax, τον Άλις Κούπερ, τον Χένρι Ρόλινς, τους Motorhead, τους Rammstein και τους Deep Purple. Την Πέμπτη 1/10, στις 10 μ.μ. στον Δαναό 1 (Κηφισίας 109, μετρό Πανόρμου)

Δείτε από εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του διαγωνιστικού τμήματος του Μουσική & Φιλμ και από εδώ τις ταινίες που θα προβληθούν εκτός συναγωνισμού. Μεταξύ τους, το πολυαναμενόμενο The Wall του Roger Waters την Τρίτη, 29/9 στον Δαναό στις 10 μ.μ.
  • SHARE
  • TWEET