Ο James Hetfield αποκτά χαρακτήρα στο "American Dad"

Από frontman των Metallica... προπονητής water polo!

04/02/2016 @ 16:57

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφουν τα μέλη των Metallica για τις κωμωδίες κινουμένων σχεδίων, καθώς κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια από το "The Simpsons" μέχρι το "Metalocalypse".

Αυτή την εβδομάδα σειρά είχε ο James Hetfield, ο οποίος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο "American Dad".​ O χαρακτήρας του ονομάζεται James Hetfield και είναι προπονητής water polo. Σίγουρα δεν υποδύεται τον James Hetfield των Metallica, αν και του μοιάζει πάρα πολύ, έχει τη φωνή του και κάνει συνεχείς αναφορές στο συγκρότημα. Στο επεισόδιο ακούγονται, επίσης, το "Master of Puppets" και το "All Nightmare Long".

Παλιότερα, σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει οπαδός της σειράς: «Δεν παρακολουθώ πολλή τηλεόραση. Τα παιδιά μoυ μόλις ανακάλυψαν ότι υπάρχει αυτό πράγμα και λέγεται τηλεόραση. Νόμιζαν ότι έβλεπαν τηλεόραση όλη την ώρα, αλλά εμείς τους βάζαμε DVD και έβλεπαν. Μου αρέσουν τα cartoon. Λατρεύω το "Family Guy, λατρεύω το "American Dad", τέτοια πράγματα. Είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι ξεκαρδιστικά. Με κάνουν να γελάω.»

  • SHARE
  • TWEET