Ian Gillan: «Αστεία η απόφαση του Hall Of Fame»

Για ποιο λόγο οι Deep Purple αντιδρούν στην ένταξή τους στο Rock And Roll Hall Of Fame - Tι φοβάται ο Ian Paice

22/12/2015 @ 18:52

Λίγες μέρες πριν, ανακοινώθηκε πως οι Deep Purple έγιναν μέλη στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Ωστόσο, η απόφαση του ιδρύματος να εντάξει τα τρία πρώτα line-up και να αφήσει εκτός τους Steve Morse και Don Airey, προκάλεσε τον θυμό μελών της ιστορικής hard rock μπάντας. «Αφήνοντας τις ανοησίες του παρελθόντος στην άκρη, η ένταξη δεν έχει να κάνει με εμάς. Είναι αυθαίρετες επιλογές από παλιά μέλη, οι οποίες απέκλεισαν τους Steve Morse και Don Airey που ζουν και αναπνέουν στη μπάντα εδώ και χρόνια» δηλώνει ο Ian Gillan.

O Steve Morse είναι στη μπάντα από το 1994 ενώ ο Don Airey αντικατέστησε τον Jon Lord το 2001. 

O Ian Paice δήλωσε στο Rolling Stone πως η σχέση τους με τους Don και Steve δεν έχει να κάνει με έναν απλό μισθό. «Είναι κανονικά μέλη. Μετέχουν σε όλες τις  αποφάσεις μας. Αυτή η σύνθεση είναι πλέον η μακροβιότερη και περνάμε τέλεια».

Στο Hall Of Fame θα ενταχθούν οι Ian Paice, Ritchie Blackmore, ο μακαρίτης Jon Lord, Rod Evans, Nick Simper, Ιan Gillan, Roger Glover, Glenn Hughes και David Coverdale. «Ολοι ξέρουν πως μερικοί δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ελπίζω όλοι να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη. Δεν έχω δει τον Coverdale για πολύ καιρό, σε αντίθεση με τον Glenn, ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ritchie. Ελπίζω να είναι ευτυχισμένος με όσα κάνει. Ό,τι συνέβη είναι απλά παρελθόν» είναι τα λόγια του Paice.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο ντράμερ των Deep Purple είχε πει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως καλύτερα να τους βραβεύσουν ξεχωριστά, γιατί κάποιοι μπορεί και να πλακωθούν μεταξύ τους...

  • SHARE
  • TWEET