Η δύναμη του metal ήταν «φύλακας-άγγελος» των Tool στο δικαστήριο!

Η δικαστική περιπέτεια των Tool τελείωσε και ο Adam Jones εξηγεί τον απίθανο λόγο

16/03/2015 @ 09:08
Ο δίσκος των Tool, εννέα πλέον χρόνια μετά το "10.000 Days", είναι πιθανότατα ο πιο αναμενόμενος του 2015.

Και όλα δείχνουν, πως θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Σε συνέντευξή του στο Yahoo Music, ο κιθαρίστας της μπάντας, Adam Jones, έκανε γνωστό πως η πολυετής δικαστική τους περιπέτεια που «κρατούσε» τα πάντα πίσω, έληξε (διαβάστε λεπτομερειες από εδώ).

Μετά από πολλά χρόνια και εκατομμύρια δολάρια εξόδων, νέος δικαστής στην υπόθεση, την οδήγησε σε συμβιβασμό, ξεκάθαρα προς το συμφέρον και τη δικαίωση της μπάντας. «Αλλάξαμε δικαστήριο και ο νέος δικαστής ήταν φοβερός» δηλώνει ευτυχής ο Adam Jones. «Ήξερα πως η δύναμη του metal και η εκτίμησή μου προς αυτό, κάποια μέρα θα αποδεικνυόταν φύλακας-άγγελος. Ξέρετε ποιο ήταν το όνομα του δικαστή; Randy Rhodes!»

Ο Jones αποκάλυψε πως μέλος των Tool, αντιμετώπισε μια πολύ σοβαρή αρρώστια, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως καλύτερα να μιλήσει αυτός όποτε θελήσει για αυτό, χωρίς να πει αν αφορούσε αυτόν ή μέλος της οικογένειάς του.

Πλέον οι Tool αφιερώνονται 100% στο νέο δίσκο, με ένα τραγούδι ήδη έτοιμο και περίπου 10 πανέτοιμα να ηχογραφηθούν. «Θα είχαμε βγάλει το δίσκο εδώ και χρόνια, θα είχαμε κάνει περιοδείες» εξομολογείται ο Jones αλλά υπόσχεται πλήρη επαναφορά της μεγάλης μπάντας.
  • SHARE
  • TWEET