Είσαι μεταλάς; Ξέχνα το σπίτι!

02/08/2012 @ 10:43
Ένα ζευγάρι από το Toronto αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση ενός διαμερίσματος, όταν η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ο ένας εκ των δύο ήταν μέλος σε metal συγκρότημα.

Ο Mike και η Lara Crossley, είχαν καταλήξει σε συμφωνία με την ιδιοκτήτρια, όμως εκείνη άλλαξε γνώμη όταν συνειδητοποίησε πως ο Mike παίζει μπάσο στους Καναδούς metallers Vilipend.

Με ένα email, η ιδιοκτήτρια ανακοίνωσε στο ζευγάρι: «Ήμασταν έτοιμοι να σας δώσουμε το διαμέρισμα, όμως μετά από λίγη έρευνα στο συγκρότημα Vilipend, φάνηκαν κάποια στοιχεία που μας ανησυχούν. Δεν νιώθουμε άνετα με την ενέργεια αυτής της μουσικής.»

Ο Mike Crossley μίλησε για την απόφαση αυτή και δήλωσε πως είναι απόδειξη πως «ο κόσμος είναι γεμάτος με κλειστά μυαλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το θέμα είναι πως δεν ήμασταν ένα ζευγάρι εικοσάρηδων που έχασαν ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα. Αν εγώ και η Lara αποκλειστήκαμε όντας δύο άνθρωποι με σταθερό εισόδημα, λευκοί, μέσης τάξης, ετεροφυλόφιλοι, σκεφτείτε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζουν άλλοι που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.»

Ο Crossley δήλωσε πως εύχεται να μην είχε πει ότι είναι μέλος στην μπάντα και πως οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο τι αποκαλύπτουν.

«Η ειλικρίνεια δεν είναι πάντα η καλύτερη πολιτική. Δεν χρειάζεται να δώσεις πληροφορίες που δεν είσαι άνετος να μοιράζεσαι, ή για τις οποίες θα νιώσεις πως κρίνεσαι αρνητικά. Οι άνθρωποι φοβούνται ό,τι δεν καταλαβαίνουν.»

Η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα.
  • SHARE
  • TWEET