Ακούστε τη μπάντα του μπασίστα των Rage Against Τhe Machine

Οι Future User έχουν τη βοήθεια του... ποδηλάτη Lance Armstrong

27/01/2015 @ 21:14
Future User είναι το νέο project του μπασίστα των Rage Against the Machine και Audioslave, Tim Commerford μαζί με τον συνθέτη Jordan Tarlow.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει αθόρυβα τρία πολιτικοποιημένα video (στο "Clockwork" εμφανίστηκε ο θρυλικός τενίστας John McEnroe) και στο νέο τους  "Mountain Lion" κάνει πέρασμα ο γνωστός πλέον από το σκάνδαλο αναβολικών ποδηλάτης, Lance Armstrong. Στο video γίνεται λόγος για τα αναβολικά, ο Armstrong βρίζει και ο Commerford κλείνει εντυπωσιακά το video. Δείτε το από εδώ.

Ο Commerford, είναι φίλος του Armstrong τον οποίο ονομάζει «punk rocker»! Όσο για τα μπινελίκια στο video, ο 47χρονος μπασίστας εξηγεί πως κάνουν αγώνες με ποδήλατο μαζί, και ο ένας παίρνει τον άλλο τηλέφωνο και βρίζονται για... ζέσταμα!

Ο Commerford θεωρεί πως η πολιτική θέση και επιθετική στάση των Rage Against the Machine είναι εμφανής και εδώ και θα αποτελεί πάντα έμπνευση σε οτιδήποτε κάνει. Όσο για τον ήχο τους, τον ονομάζει «prog-tronic», μια μίξη παλιού prog rock με πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία.

Στο δίσκο, ο Commerford τραγουδά και παίζει μπάσο, ενώ κιθάρα σε όλα τα τραγούδια παίζει ο διάσημος παραγωγός  Brendan O'Brien (Pearl Jam, Springsteen, Rage Against The Machine) χωρίς όμως να είναι μέλος.
  • SHARE
  • TWEET