Δεν θα περιοδεύσουν ξανά οι Rage Against The Machine

O ντράμερ Brad Wilk μίλησε για το μέλλον του πρόσφατα επανενωμένου συγκροτήματος

04/01/2024 @ 12:55

Οι Rage Against The Machine το 2022 αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των συναυλιών της επανένωσής τους έπειτα από τη ρήξη Αχιλλείου που υπέστη ο frontman Zack de la Rocha και έκτοτε δεν ανακοίνωσαν ποτέ νέες ημερομηνίες.

Με το μέλλον της μπάντας αβέβαιο, ο ντράμερ Brad Wilk προχώρησε με ανάρτησή του στο Instagram σε κάποιες σχετικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός δήλωσε πως η τετράδα των RATM δεν πρόκειται να περιοδεύσει ξανά στο μέλλον, απολογούμενος προς όσο κόσμο περίμενε αυτό να συμβεί, ευχόμενος τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Η εν λόγω ανακοίνωση έπεται μιας δήλωσης του Tom Morello τον Μάρτιο του 2023 που σε σχετική ερώτηση είχε πει πως για οποιαδήποτε μελλοντική απόφαση, οφείλει όλη η μπάντα συλλογικά να δώσει απάντηση, αλλιώς δεν υπάρχουν νεότερα για το θέμα.

Οι Rage Against The Machine εισήχθησαν στο Rock And Roll Hall Of Fame πριν λίγους μήνες, με τον Morello να είναι το μοναδικό μέλος που παρευρέθη στην τελετή, δηλώνοντας πως οι απόψεις των υπόλοιπων στη μπάντα για το θεσμό διαφέρουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Wilk (@bradwilk)

  • SHARE
  • TWEET