Jucy Lucy, Rectifire, Tetractys

Αθήνα @ AN Club

Jucy Lucy, Rectifire, Tetractys Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Jucy Lucy, Rectifire, Tetractys
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Στις 26 Μαΐου το An Club θα φιλοξενήσει στον χώρο του τους Jucy Lucy, Rectifire και Tetractys!

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά που τρεις μπάντες θα σας κάνουν να επανεξετάσετε για το πόσες επιρροές χωράνε στην Metal καθώς το μοναδικό ηχόχρωμα της κάθε μπάντας δεν είναι πάρα αποτέλεσμα πολλών πειραματισμών και αναζητήσεων.

Αν είστε έτοιμοι για μια βραδιά με πολύ Headbanging, πληθώρα genres ενωμένα κάτω από την metal και πάνω από όλα για κάτι ξεχωριστό, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30!

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα του Event:

Οι TETRACTYS είναι μια Groove Metal μπάντα από την Αθήνα. Έχοντας ξεκινήσει σαν ιδέα από το 2013, τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο EP τους με τίτλο "Madman" το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο tetractys.bandcamp.com. Δυνατά riffs, growling φωνητικά και γκρουβάτο drumming καθώς και ένα τεράστιο απόθεμα ενέργειας στα live είναι τα κύρια συστατικά της μπάντας, η οποία κουβαλάει επιρροές από Lamb Of God, Pantera, Gojira και Parkway Drive μεταξύ άλλων. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Σωτήρης Αλεβίζος (φωνή), Νικόλας Παναηλίδης (μπάσο), Ανδρέας Σταυρογιάννης (κιθάρα) και Αλέξανδρος Πυκνής (ντραμς), ενώ στα live είναι μαζί τους και τα αδέρφια Φώτης και Μύρων Αμπατζής ώς επιπλέον κιθαρίστες, και αυτή τη στιγμή διανύουν μια περίοδο με αρκετά live στην Αθήνα, ενώ παράλληλα συνθέτουν νέα κομμάτια για ένα επερχόμενο full lenght album

Οι RECTIFIRE για πολύ καιρό ήταν μόνο μια ιδέα έως ότου ο Cypher (φωνητικά) αποφάσισε να υλοποιήσει αυτήν την ιδέα το 2012. Το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα κράμα πολλών μουσικών σύγχρονων ειδών και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Βαριές κιθάρες, drums με groove, ηλεκτρονικά-synths στο background, ένα γεμάτο και ογκώδη slapατο μπάσο και μια ποικιλία φωνητικών ειδών ήταν η ηχητική συνταγή για αυτήν την ιδέα.

Η κυκλοφορία του EP τους “Blood in Blood Out” που συμπεριλαμβάνει το πιο αγαπητό από το κοινό κομμάτι “Beating as One” ήταν το πρώτο βήμα σε μια σειρά από Live εμφανίσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. 

Το πάθος τους ξεκίνησε να μεγαλώνει και να διογκώνεται στην μπάντα και τώρα που οι Rectifire βρίσκονται στο στάδιο δημιουργίας νέου υλικού για ένα full length album φτάνει σε νέα Ύψη.

Oi JUCY LUCY είναι μια μπάντα που έπαιζε κυρίως διασκευές όπως: tool, slipknot, soad, porcupine tree, mastodon, gojira, αυτό όμως αλλάζει καθώς αυτη την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το Debut Album τους. Αν κανείς περιέγραφε πως τους ξεχωρίζεις τότε κανείς θα έλεγε πως έχουν ογκώδες δυνατό μπάσο, Ντραμς με groove που θα πάλλεσαι, μια κιθάρα για να σε κάνει απαλά να δακρύζεις και μια φωνή που ειλικρινά θα αναρωτιέσαι αν τελικά το cover είναι καλύτερο από το original τι θα γίνει στο Original. Και πόσο μάλλον όταν στο live θα ακουστούν και τα δυο δικά τους πολυαναμενόμενα κομμάτια, μια πρώτη γεύση για ένα έπος που έπεται. Συνοψίζοντας οι Jucy lucy είναι οι: Αντρέας Μπούτος – vocals, Στάθης Λιανός – guitar, Νίκος Παναηλίδης – bass, Τάσος Μορφόπουλος – drums. Το πάθος για μουσική σε κάνει να εκτιμάς τα καλά κομμάτια με μια άλλη οπτική και αυτή είναι που παρουσιάζουν σε κάθε live. 

Ξεχάστε ότι ξέρατε καιρός να αναθεωρήσετε.

Είσοδος: 6€

Ώρα Προσέλευσης: 20.30

AN CLUB
Σολομού 13-15, Εξάρχεια
210-3305056

  • SHARE
  • TWEET