Dr. Albert Flipout’s One Can Band, Mickey Pantelous

Αθήνα @ White Rabbit

Dr. Albert Flipout’s One Can Band, Mickey Pantelous Αθήνα @ White Rabbit
Συγκροτήματα Dr. Albert Flipout’s One Can Band, Mickey Pantelous
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος White Rabbit
Διεύθυνση Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11
Τηλέφωνο 210-3300423
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Dr. Albert Flipout’s One CAN Band
ft. Mickey Pantelous

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017
στο “The White Rabbit”

Τη Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, στη σκηνή του White Rabbit (Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11), ο θρυλικός Dr. Albert Flipοut, μαζί με τον Ελληνοδανό άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous, αντισυμβατικοί όπως πάντα ρίχνουν φως σε σκοτεινότερες πτυχές της ζωής. Παίζουν δικά τους τραγούδια από τα προηγούμενά τους albums “Can’t find my Pills” & “North Of Africa”, καθώς και τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Don’t You Call My Name”, πραγματευόμενοι πάντα την κοινωνική πλευρά της πολιτικοοικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα. Χωρίς να ξεχνάνε να κάνουν αναφορά σε  μουσικές και καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει  όπως οι Tom Waits, Kurt Weill, Captain Beefheart, White Stripes… αλλά και τα παραδοσιακά Blues του Mississippi, βάζουν τα πράγματα κάτω και ροκάρουν. Ένας άνθρωπος, μια κονσέρβα, μια ορχήστρα!

Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Merlin’s Music Box και το inExarchia.

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος 5€ 

Για περισσότερες πληροφορίες και videos του Mickey:

MickeyPantelous.com
mickeypantelous.bandcamp.com
facebook.com/MickeyPantelous
facebook.com/Dr-Albert-Flipouts-one-CAN-band-aka-Mickey-Pantelous
YouTube.com/MickeyPantelous

The White Rabbit (Σολωμού 12 & Στουρνάρη 11, Εξάρχεια)

Εδώ, συναντώνται δυο κόσμοι. The White Rabbit και Βιβλιοθήκη Βολανάκη.

Πικάντικες γεύσεις, φρέσκο παγωτό, σπιτικά γλυκά, ποτά και μπύρες συναντούν βιβλία, θέατρο, μουσική, ποίηση και πεζογραφία.

Σε έναν θρυλικό χώρο που στέγαζε το φοιτητικό καφενείο και το Dasein, συνυπάρχουν: ησυχία για διάβασμα με καφέ και τσιγάρο, αλλά και ζωντανά δρώμενα, παραστάσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και unplugged συναυλίες.

Μυστικά περάσματα, κρεμαστές ομπρέλες, κρυφή αυλή, γελαστοί άνθρωποι, μεγάλα τραπέζια, φιλόξενη μπάρα, επικό πατάρι, σκοτεινό υπόγειο, μπαίνεις από τη μια - βγαίνεις από την άλλη, κόβεις στη μέση ένα οικοδομικό τετράγωνο και ανακαλύπτεις έναν γενναίο νέο κόσμο στην καρδιά των Εξαρχείων.

facebook.com/TheWhiteRabbitExarchia

MERLIN’S MUSIC BOX
Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του (merlins.gr/), με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

inExarchia.gr
Το inΕxarchia αποτελείται από νέους κυρίως ανθρώπους που μένουν ή συχνάζουν στα Εξάρχεια, αγαπούν τη γειτονιά, τις αξίες και την κουλτούρα της. 
Σκοπός τους είναι να μοιράζονται με τον κόσμο καθημερινά οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή τους – και όχι μόνο – με κύριο πυρήνα θέματα τέχνης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, αναδεικνύοντας έτσι την πραγματική εικόνα των Εξαρχείων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η σελίδα του event στο facebook  
facebook.com/events/739476206214895

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
The White Rabbit events.twr@gmail.com Τηλέφωνο: 210-3300423
Merlin’s Music Box merlinsmusicbox@gmail.com Τηλέφωνο: 6973936012

Για περισσότερες πληροφορίες και videos του Merlin’s Music Box:

merlins.gr
facebook.com/merlinsmusicbox
youtube.com/user/mtzanog
twitter.com/merlinsmusicbox
mixcloud.com/john-kastanaras

  • SHARE
  • TWEET