Shutters, Venial Sin

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Shutters, Venial Sin Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Shutters, Venial Sin
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Shutters Live w/ Venial Sin @ Six D.o.g.s
Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι φερέλπιδες Shutters παρουσιάζουν το πρώτο τους EP με τίτλο "So High But Underground" την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη σκηνή του six d.o.g.s σε μια συναυλία γεμάτη ενέργεια, με τη δυναμική συμμετοχή των garagόλυκων The Venial Sin.

Οι Shutters ιδρύθηκαν το 2012 στην Αθήνα. Μετρώντας πλέον μόλικες ώρες προβών, ηχογραφήσεων, εμφανίσεων σε φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους, προχωρούν με εχέγγυα στο επόμενο τους βήμα παρουσιάζοντας το πρώτο τους EP "So High but Underground".

Τα 3 κομμάτια που περιλαμβάνονται στο EP αποτελούν ένα καλοδουλεμένο κράμα grunge/post-grunge/alternative rock ήχων. Οι εμφανείς αναφορές στην σκηνή του Seattle σε συνδυασμό με τους νεωτερισμούς που επιλέγουν, καθιστούν τους Shutters μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην alternative αθηναϊκή σκηνή.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι The Venial Sin, που αποτελούν αγγλόφωνο side-project των Ανάπλους, ενός συγκρότηματος με 20ετή παρουσία στην ελληνόφωνη alternative σκηνή, που εγγυημένα καταφέρνει να ξεσηκώνει τους πιστούς οπαδούς του με garage-punk ψυχεδέλεια ολκής.

To EP των Shutters "So high but Undergound" στα παρακάτω Links:
iTunes: http://apple.co/1NEhWcR
GooglePlay: https://goo.gl/WL4ZAU
YouTube Playlist: http://youtu.be/y3iROFeVSIE
Spotify: http://spoti.fi/1fAOkiG
Deezer: http://goo.gl/YieEEc
Rdio: http://rd.io/x/Rl60J7A-CakF/

Shutters
Youtube https://www.youtube.com/watch?v=y3iROFeVSIE&feature=youtu.be | Facebook https://www.facebook.com/shutters.band?ref=hl
E-mail: shutters.band.gr@gmail.com
  • SHARE
  • TWEET