Οι καλλιτέχνες μιλάνε για την είσοδό τους στη λίστα με τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς

Διαβάστε τι μας δήλωσαν καλλιτέχνες από τη λίστα

24/12/2014 @ 11:41
Με την αποκάλυψη των καλύτερων κυκλοφοριών για το 2014 επικοινωνήσαμε με καλλιτέχνες των οποίων οι δουλειές βρίσκονται στη λίστα για να τους ενημερώσουμε επ' αυτού. Διαβάστε τι είχαν να μας δηλώσουν.





Jeremy Irons & The Ratgang MalibusM, K, H, V (Jeremy Irons & The Ratgang Malibus)

«Ακούσαμε από τους Έλληνες φίλους μας πως το Rocking.gr είναι τεράστια υπόθεση στην Ελλάδα, οπότε νιώθουμε μεγάλη τιμή που καταφέραμε να βρεθούμε σε αυτή τη λίστα, ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους καλλιτέχνες. Αυτό είναι απλά το ξεκίνημα, και σίγουρα θα ακούσετε πολύ περισσότερους Jeremy Irons And The Ratgang Malibus το 2015. Τα λέμε στο μέλλον! Ειρήνη.»



JB (Grand Magus)JB (Grand Magus)

«Μας τιμάει βαθύτατα το ότι το "Triumph And Power" ψηφίστηκε ανάμεσα στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2014. Ελπίζουμε να φέρουμε το metal δια ζώσης στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο. Τα καλύτερα από τους Grand Magus σε όλους τους metalheads.»



Closure In MoscowManny (Closure In Moscow)

«Το "Pink Lemonade" ήταν κοντά στο να μην υπάρξει ποτέ. Ήταν ο άσχημος δίσκος που καμία δισκογραφική δεν ήθελε να ακουμπήσει. Μας έλεγαν πράγματα όπως ότι ήταν «πολύ περίεργο» και «ένα μπέρδεμα», πως «κανείς δεν θα καταλάβει τι προσπαθείτε να κάνετε». Λοιπόν, αυτό είναι ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί εδώ είμαστε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συντάκτες του Rocking.gr που μας επέλεξαν ανάμεσα στα καλύτερα της χρονιάς, είμαστε χαρούμενοι που αντιλαμβάνεστε την τρέλα μέσα σε όλο αυτό.»



The SocksThe Socks

«Ευχαριστούμε Rocking.gr που μας έβαλες στη λίστα σου! Είναι ωραίο να βλέπεις μικρές μπάντες σαν κι εμάς δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες! Ελπίζουμε μια μέρα να καταφέρουμε να έρθουμε στην Ελλάδα κι αν αυτό γίνει θα οφείλεται σε ανθρώπους σαν κι εσάς!»



Ne ObliviscarisTim (Ne Obliviscaris)

«Είναι πάντα τιμητικό να βλέπεις την μπάντα σου να βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα της κάθε χρονιάς, αλλά ακόμα περισσότερο για το 2014 που κυκλοφόρησαν τόσα σπουδαία άλμπουμ από τόσες πολλές μπάντες που αγαπάμε και θαυμάζουμε κι εμείς. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Rocking.gr και σε όλους μας τους οπαδούς στην Ελλάδα για την φοβερή σας υποστήριξη! Χαιρόμαστε πολύ που ακούμε ότι μπήκαμε στο Top 30.»



John GarciaJohn Garcia

«Νιώθω τιμή που είμαι μέρος μιας τόσο αξιόλογης λίστας και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί και να παίξω τα νέα τραγούδια του solo δίσκου μου. Ευελπιστώ τον επόμενο χρόνο. Cheers!»



NeedNeed

«Το 2014 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τους Need. Κυκλοφόρησε επιτέλους το τρίτο μας άλμπουμ παίρνοντας πολύ καλές κριτικές από παντού, παίξαμε μερικές πολύ όμορφες συναυλίες και επισκεφτήκαμε για πρώτη φορά την Αμερική για το ProgPower USA festival. Στον απόηχο όλων αυτών λοιπόν, είναι μεγάλη τιμή για εμάς που το συντακτικό team του Rocking.gr ψήφισε το "Orvam" στην 5η θέση της λίστας με τα καλύτερα άλμπουμ όλης της χρονιάς. Σας ευχαριστούμε πολύ!»



SólstafirSólstafir

«Νιώθουμε μεγάλη τιμή που το Rocking.gr επέλεξε την τελευταία μας κυκλοφορία, το "Ótta" ως την δεύτερο καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς για το 2014. Αυτό το μεγάλο ενδιαφέρον για τη μουσική μας έρχεται σε μια τέλεια χρονική στιγμή, καθώς θα παίξουμε στην όμορφη Ελλάδα για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο. Περιμέναμε πολύ καιρό για να συμβεί αυτό. Σας περιμένουμε όλους στο show!»



Elin (Blues Pills)Elin Larsson (Blues Pills)

«Μας τιμάει πάρα πολύ το ότι ψηφιστήκαμε ως το καλύτερο άλμπουμ του 2014 από το Rocking.gr. Ειδικά σκεπτόμενοι το πόσα σπουδαία άλμπουμ κυκλοφόρησαν φέτος. Ανυπομονούμε να έρθουμε για την πρώτη εμφάνισή μας στην Ελλάδα!»
  • SHARE
  • TWEET