Death Goals

The Horrible And The Miserable

Self Released (2021)
Από τον Θεοδόση Γενιτσαρίδη, 19/07/2021
Ουρλιαχτά, κοπάνημα, χάος, φτύσιμο, ουρλιαχτά, πέτρες, ουρλιαχτά, βράχοι
Πώς βαθμολογείτε το δίσκο;

Δύο παλικάρια. Harry Bailey και George Milner. Κιθάρα, φωνές και τύμπανα. Τα ονόματα τους δηλώνουν Ηνωμένο Βασίλειο. The Chariot και πρώιμοι Every Time I Die στα αυτιά. Για μόνο δύο άτομα μπορώ να πω ότι κάνουν υπερβολικά πολύ θόρυβο.

Η μουσική τους είναι ένα πεντακάθαρο χαοτικό hardcore. Φυσικά και έχει πολύ ένταση. Φυσικά και έχει πολλές προοδευτικές πινελιές. Φυσικά και φλερτάρει με math και metalcore επιρροές. Στους στίχους ακούς θέματα που αφορούν την LGBTQ+ κοινότητα. Πρόσεξε τα "Helen Keller Is Teaching Me How To Talk To Boys" και "Gender Traitor". Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις άμεσα, είναι να ακούσεις το "Shrike" και να αντιληφθείς πως δένουν screamo, metalcore, mathcore, post-hardcore και sludge metal σε ενάμισι λεπτό. Δείτε τους οπωσδήποτε στο "The Horrible Αnd The Miserable" ζωντανά για να νιώσετε την φάση τους, να δείτε πως παίζουν, να καταλάβετε τα ουρλιαχτά και τις παραφωνίες και να αντιληφθείτε την δυναμική και την ένταση!

Για είκοσι λεπτά παρανοϊκής μουσικής, δεν χρειάζεται να αναλύσω τίποτα περισσότερο. Είναι ωραίοι. Είναι μάγκες. Είναι δυναμικοί. Είναι συναρπαστικοί. Ο δίσκος είναι ένα μικρό διαμαντάκι, αλλά φαντάζει πολύ μικρός χρονικά για να τον λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου περαιτέρω. Θα αφήσω απλά μερικούς στίχους τους για το κλείσιμο.

I've been swapping saliva with gender traitors all my life. So if that means that I should die. Then fucking kill me

Bandcamp
Spotify

  • SHARE
  • TWEET